HATAY SAADET'TEN ANKARA ÇIKARMASI

HATAY SAADET

Ankara Kapalı Spor Salonu’nda büyük bir coşkuyla gerçekleşen Saadet Partisi’nin 7. Olağan Büyük Kongresi’ne Türkiye’nin dört bir yanından vatandaşlar akın ederken, Hatay teşkilatı da 5 otobüs ve onlarca özel araçlarla Ankara'ya çıkarma yaptı

Türkiye ve Avrupa’nın dört bir tarafından  7’den 70’e aşk, azim ve heyecanla Ankara Spor Salonu’nu tıklım tıklım doldururken, siyasi partilerden, sivil toplum kuruluşlarından ve diplomatlardan da yoğun katılım oldu.

Tek listeyle gerçekleşen kongrede Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 962 delegenin oyunu alarak yeniden Genel Başkan seçildi.

Saadet Partisi’ne bir çok katılımın olduğu kongrede Doç. Dr. Necmettin Çalışkan yeniden GİK Üyeliğine seçilirken Ak Parti’den ayrılan İçişleri eski Bakanı İdris Naim Şahin de Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyeleri arasında yer aldı.

SİYASİ PARTİ TEMSİLCİLERİ KONGREYE KATILDI

Kongreye AK Parti Grup Başkan Vekili Emin Akbaşoğlu, AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan; CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Salim Ensarioğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İçişleri eski Bakanı İdris Naim Şahin, Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tevfik Eren, Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcıları Muhammet Kelleci ile Rıfat Melik Aktaş, Demokratik Sol Parti Genel Başkan Yardımcısı Uğur Gürel, Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zafer Kars, Hüda Par Genel Başkan Yardımcıları Mahmut Şahin ile Hüseyin Yılmaz katıldı.


STK’LARDAN YOĞUN İLGİ

Öte yandan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu, Türk-İş Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Ağar, Tez-Koop-İş Sendikası Genel Başkanı Haydar Özdemiroğlu ile Genel Başkan Danışmanı Mehmet Babadağ, Dünya Ehlibeyt Vakfı Genel Başkanı Fermani Altun ve TOBB Genel Sekreter Yardımcısı Cengiz Delibaş katıldı.

ULUSLARARASI KATILIM DA VARDI

Kongreye Endonezya Adalet ve Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Taufik Widjaja ile Türkiye Temsilcisi Sukma Aji Triatmojo, Hindistan Cemaati İslami Genel Başkan Yardımcısı Ameenul Hasan ile heyeti, Filistin Devleti Büyükelçisi Faed Mustafa, Pakistan İslam Cumhuriyeti Büyükelçisi M.Syrus Sajjad Qazi, Kuveyt Büyükelçiliği, İran İslam Cumhuriyeti Büyükelçiliği, Portekiz Büyükelçiliği, Rusya, İngiltere, Singapur Büyükelçiliği maslahatgüzârları katıldı.



Bölgeden 5.11.2019 11:51:00 0
Anahtar Kelimeler: HATAY SAADET' ANKARA ÇIKARMASI

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da otomobilin durağa çarpması sonucu 7 kişi yaralandı

2

Hatay'da ayağına demir korkuluk saplanan kişi yaralandı

3

Hataylı depremzedeler, köy tipi konutlarında ilk bayramlarına giriyor

4

Adana'daki saman balyası yangını söndürüldü

5

Hatay'da ramazan ayının son teravih namazı kılındı

6

Belen'de Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 179. yılı kutlandı

7

Dörtyol'da çocuklar ramazanın maneviyatını camideki etkinliklerle öğreniyor

8

Adana-Pozantı-Ankara Otoyolu'nda bayram yoğunluğu

9

Hatay'da restore edilen vakıf eser sayısı 59'a yükseldi

10

Adana'da bir evde silah ve uyuşturucu ele geçirildi