Maçın ardından

Maçın ardından

Maçın ardından

ANTALYA (AA) - Fraport TAV Antalyaspor Teknik Direktörü Tamer Tuna, Süper Lig'in 30. haftasında lider Medipol Başakşehir'e 2-0 yenilerek 11 maç sonra mağlubiyet yaşadıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Tuna, Antalya Stadı'nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, şampiyon adayı Medipol Başakşehir'e karşı zor bir müsabakayı geride bıraktıklarını ifade etti.

Yüksek orandaki nemin zorladığını aktaran Tuna, şöyle konuştu:

"11 maçtır kaybetmeme serimiz vardı, onu devam ettirmek istedik. 70. dakikaya kadar ortaya koyduğumuz futbol, bu isteğimizi gerçekleştirmeye yönelikti. Golü atanın öne geçeceği bir maçtı. 11 maç sonra kaybetmek üzücü. İyi oyun oynadık ama sonucu elde edemedik. Maçın kırılma anı yediğimiz goldü. Oyuncularımı mücadelelerinden dolayı tebrik etmek istiyorum."

Tuna, kalan 4 maçta takımın ortaya koyduğu oyunu geliştirip, gelecek sezonun planını da yapmak istediklerini sözlerine ekledi.


- Buruk: "Günün sonunda kazanan takımdık"


Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, Antalya'dan kazanarak ayrılmayı planlayıp bunu gerçekleştirmenin sevincini yaşadıklarını anlattı.

Ligde zorlu haftalara girildiğini dile getiren Buruk, ikinci yarının en başarılı takımlarından Fraport TAV Antalyaspor'un 11 maç sonra kendilerine karşı kaybettiğini anımsattı.

Buruk, Antalya deplasmanından kazanarak ayrılmanın kendileri için sevindirici olduğunu vurguladı.

Yüksek nemin olumsuzluğuna değinen Buruk, karşılaşmanın başından sonuna kadar oynayan, pas yapan, rakip kaleye ataklarla golü arayan bir Medipol Başakşehir'in sahada olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Biz maçın genelinde rakibimize çok büyük pozisyonlar vermedik. Günün sonunda kazanan takımdık. Oyuncularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Yolumuz açık. Bugün kazanmak bizim açımızdan Galatasaray maçından sonra psikolojik olarak önemliydi. Kazandık. Yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz."





Bölgeden 4.07.2020 23:54:47 0
Anahtar Kelimeler: maçın ardından

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da yerel seçim için 3 bin 424 sandıktan 96'sı konteynerde kuruluyor

2

Adana'da "Beklenen değişime adım adım" yürüyüşü düzenlendi

3

Adana'da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

4

Adana'da tartıştığı kişiyi bıçaklayan zanlı tutuklandı

5

Hatay'da sağanak nedeniyle kriz masası oluşturuldu

6

Hatay'da karşı şeride geçen tırın çarptığı otomobildeki 6 kişi öldü

7

Dörtyol'da karşı şeride geçen tırın çarptığı otomobildeki 6 kişi öldü

8

Adana'da kaçak 96 otomobil motoru ele geçirildi

9

Adana'da tır ile çarpışan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

10

Adana'da kesinleşmiş hapis cezası bulunan 10 kişi yakalandı