Mehmet Altıparmak, Hatayspor'la Süper Lig'de de başarı yakalama peşinde

Mehmet Altıparmak, Hatayspor

Mehmet Altıparmak, Hatayspor'la Süper Lig'de de başarı yakalama peşinde

ADANA (AA) - EREN BOZKURT - TFF 1. Lig'in lideri Hatayspor'un teknik direktörü Mehmet Altiparmak, sampiyonluga çok yaklastigi takimiyla Süper Lig'de de basarilar kazanmak istiyor.

TFF 1. Lig'de 60 puanla lider durumdaki Hatayspor, 12 Temmuz Pazar günü ligden düsmesi kesinlesen Adanaspor'u yenerse bitime bir hafta kala sampiyonlugunu ilan edecek.

Gelecek sezon için de bordo-beyazli takimla sözlesmesi bulunan teknik direktör Altiparmak, takimiyla Süper Lig'de de basarilara imza atmayi hedefliyor.

Geçen 2 sezonda çalistirdigi 2 takimi da Süper Lig'e yükselten tecrübeli teknik adam, 2020-2021 sezonunda Hatayspor'la Süper Lig'de boy göstermek istiyor.


- "Süper Lig'in hazirliklarina baslayacagiz"


Mehmet Altiparmak, AA muhabirine yaptigi açiklamada, pazar günü küme düsmesi kesinlesen Adanaspor'u yenerek sampiyonlugu garantilemek istediklerini söyledi.

Önceki sezon Büyüksehir Belediye Erzurumspor'u, sonraki sen de Gaziantep FK'yi çalistirdigini ve bu takimlarin Süper Lig'e yükseldigini animsatan Altiparmak, Hatayspor'la da mutlu sona çok yaklastiklarini ifade etti.

Bu sezon, Akhisarspor'un ardindan Hatayspor'da görev aldigini animsatan Altiparmak, sampiyon olmalari halinde yola gelecek sezonu da bordo-beyazli kulüp bünyesinde geçirmek istedigini aktardi.

Altiparmak, Hatayspor'la sözlesmesinin devam ettigi bilgisini vererek, sunlari kaydetti:

"Ilk hedefimiz Adanaspor maçini kazanmak. Bu maçi kazanarak sampiyonlugu garantilemek istiyoruz. Kulübümle 1,5 yillik sözlesme yapmistim. Hatayspor'la görüsmemiz, bu sene sampiyon olup Süper Lig'de de devam etmekti. Adanaspor maçindan sonra da yavas yavas Süper Lig'in hazirliklarina baslayacagiz. Bütçe ve alinacak oyuncular çok önemli. Istedigimiz oyunculari alabilirsek hedefimiz ilk yil siralamada ilk 10'un içinde yer almak."



Bölgeden 10.07.2020 11:41:50 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı fener alayıyla kutlandı

2

Kahramanmaraş’ta otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

3

Kahramanmaraş'ta kayıp 4 yaşındaki çocuğun öldürüldüğü belirlendi

4

Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Gökduman, makamını ortaokul öğrencisine devretti

5

Kozan'da huzur ve güven uygulaması yapıldı

6

Hatay'da evin kapısı ve bazı eşyalarını çalan 2 şüpheli yakalandı

7

Şırnak'ta trafik kazasında hayatını kaybeden astsubayın cenazesi Adana'da defnedildi

8

Kahramanmaraş'ta hükümlülerin diktiği perdeler yurt genelinde alıcı buluyor

9

Rektör Bakan'dan 23 Nisan Mesajı

10

Adana'da uçuruma yuvarlanıp yanan minibüsteki 4 kişi öldü, 17 kişi yaralandı