CUMHURİYET HALK PARTİSİ DÖRTYOL’DA GÖKHAN ÖZER’LE DEVAM EDECEK

CUMHURİYET HALK PARTİSİ DÖRTYOL’DA GÖKHAN ÖZER’LE DEVAM EDECEK

Cumhuriyet Halk Partisi Dörtyol İlçe Örgütünde olağan kongre 21 Aralık 2019 Cumartesi günü Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirildi.

            Açılış ve yoklamanın ardından saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu. Divan başkanlığını Ali Rıza Günaydın, Katip üyelikleri ise Hakan Tiryaki ve elif Nur kendi'nin yaptığı kongrede gelir gider hesapları ile faaliyet raporları okundu.

            CHP Dörtyol İlçe Başkanı Gökhan Özer yaptığı konuşmada seçim süreçlerinden bahsettikten sonra; "Kongre süreci sonunda kırgınlıklara ve küskünlüklere asla yer vermeden, Cumhuriyet Halk Partisine gücüne güç katmak için çalışacağız. Bu vesileyle Milli Mücadele'de İlk kurşunun atılışının 101. yıl dönümünü kutluyorum. Milli Kahramanımız Mehmet Çavuş'un ailesine yeterli önemin gösterilmediğini düşünüyorum. Ayrıca ilçemizde yine yöresel ürünler pazarı diye bir yer açılarak, yerel esnaf mağdur edilmeye başlandı. Bu konuda ortak bir tepki koymak zorundayız. Gün kişisel zaaflarımızı parti dışında tutarak CHP ye yakışır bir vakar ve disiplin içerisinde ülkemizi karanlık amaçlara alet etmek isteyenlerle mücadele etme günüdür. Gün dostluk , barış ve sevgi günüdür. Bu duygu ve düşüncelerle kongremize katılan herkese teşekkür ediyorum." dedi.     

            Dilek ve temenniler bölümünde 2014 Mahalli İdareler seçiminde Cumhuriyet Halk Partisinden ve 2019 Mahalli İdareler seçiminde ise ittifak ortağı oldukları İyi Partiden Belediye Başkan Adayı olan Metehan Duduoğlu da bir selamlama konuşması yaparak birlik ve beraberlik mesajı verdi.  

            Tek liste halinde gidilen seçimlerde Gökhan Özer başkanlığındaki yönetim kurulu Recep Arslan, Önder Ateş, Hüseyin Bağ, Muammer Bedir, Mustafa Halil Çelebi, Gülsen Çetin, Ahmet Ekiz, Bahri Hüseyin Gökmen, Osman Gülen, Keramettin Kipel, Arif Özkayhan, Sait Temel, Mustafa Tellioğlu, Neslihan Uzun Öksüz, Ayhan Ünal ve Emine Yıldız'dan oluştu.

            Kongreye Saadet Partisi Dörtyol İlçe Başkanı Yusuf Çiçek ve Yönetimi, İyi Parti İlçe Başkanı Gürcan Eker ve Yönetimi, MHP İlçe Başkanı Şerif Türker ve Yönetimi, CHP Erzin İlçe Başkanı Yalçın Elmasoğlu, Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ercan Yıldırım, Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Bölükbaşı, Dörtyol Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yavuz Çelebi, İyi Parti Belediye Meclis üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

             Haber: Sedat İSKENDEROĞLU – Dörtyol

 



Politika 21.12.2019 19:46:00 0

İlginizi Çekebilir

1

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin'den teleferik kazasına ilişkin açıklama:

2

Antalya'daki teleferik kazası soruşturmasında Kepez Belediye Başkanı Kocagöz'ün tutuklanması

3

Kahramanmaraş'ta bayramlaşma programı düzenlendi

4

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Öntürk'ten YSK kararına ilişkin açıklama:

5

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal görevine başladı

6

Isparta Belediye Başkanı Başdeğirmen mazbatasını aldı

7

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı göreve başladı

8

Aile ve Gençlik Fonu'na bugüne kadar 6 bin 753 başvuruda bulunuldu

9

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek yeni dönemine törenle başladı

10

Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'da bazı belediye başkanları mazbatalarını aldı