DÜNYA BANKASI TEMSİLCİLERİNDEN AYYILDIZ DERNEĞİNE ZİYARET

DÜNYA BANKASI TEMSİLCİLERİNDEN AYYILDIZ DERNEĞİNE ZİYARET

Dünya Bankası Proje Grubu, Osmaniye Ayyıldız Gençlik Eğitim ve Spor Kulübü Derneği'ni ziyaret etti. Dernek binasında gerçekleştirilen toplantıda, Osmaniye'de yapılabilecek yatırımlar ve proje uygulayacak gruplar ile görüşmeler yapıldı. Dünya Bankası'ndan kalkınma alanında çalışan Hiba Al-Mhammad, Michelle Reboisio ve Seda Kurt ile aynı zamanda danışmanlık aldıkları eğitim şirketinden Gözde Yazıcı, Osmaniye'de yaşayan mülteci ve yerel halkın geçim kaynakları alanında duydukları ihtiyaçları saptamak, girişimcilik alanındaki potansiyelleri gözlemlemek amacıyla gün içerisinde odak grubu toplantıları gerçekleştirdi.
Dünya Bankası Proje Temsilcisi Gözde Yazar, konuşmasında, "Osmaniye'mize faydası olacağına inandığım, Osmaniye de yaşayan kadınlarımızı güçlendirecek, çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğe hazırlayacak çalışmalara destek ve bunu hayata geçirecek mikro krediler konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Her şey bir hayal ile başlar. İnşallah tüm hayallerimiz gerçekleşir, toplumun temelini oluşturan aileye faydalı oluruz. Bizi bu güzelliklerle bir araya getiren Dernek Başkanımız Ramazan Tıraş'a çok teşekkür ederiz." dedi.
Ayyıldız Gençlik Eğitim ve Spor Kulübü Derneği Genel Başkanı Ramazan Traş ise tüm katılımcılara teşekkür ederek, yapılan çalışmaların amacının Osmaniye ye ve Osmaniye deki girişimci ruhlu insanlara hibe desteği yoluyla kendi ayakları üzerinde durabilmeyi kazandırmak olduğunu belirtti.

Haber: İbrahim EMÜL/OSMANİYE



Osmaniye 26.10.2019 19:12:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de kan bağışı etkinliği düzenlendi

2

Osmaniye İl Özel İdaresi araç filosuna 10 yeni araç

3

Osmaniyeli şehidin çocuklar için istediği şenlik, yerine getirildi! 

4

Osmaniye’de devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

5

Osmaniye'de TCDD'ye ait demir korkulukları çalan 5 şüpheli yakalandı

6

Erkekler Açık Alan Hokey Süper Lig 1. etap maçları, Osmaniye'de başladı

7

Vali İsa Küçük, Osmaniye'deki anılarını yazdı

8

İnşaat işçisinin acı sonu

9

Osmaniye Eczacı Odası depremzede çocuklar için 23 Nisan etkinliği düzenleyecek

10

Kadirli'de asayiş uygulamalarında yakalanan 32 şüpheliden 14’ü tutuklandı