Frig’ya Atlı Spor Binicilik ve Okçuluk Merkezi için ihaleye çıkılıyor

Frig’ya Atlı Spor Binicilik ve Okçuluk Merkezi için ihaleye çıkılıyor

Frig’ya Atlı Spor Binicilik ve Okçuluk Merkezi için ihaleye çıkılıyor

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Türkiye’de turizminde önemli bir yere sahip olma yolunda hızla ilerleyen Frig Vadisi’nde ‘Frig’ya Atlı Spor Binicilik ve Okçuluk Merkezi’ kurulması için ihalenin yapılacağını açıkladı.
Vali Çiçek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada merkezin İhsaniye ilçesine yapılacağını kaydederek, “Frig’ya Atlı Spor Binicilik ve Okçuluk Merkezi için ihaleye çıkıldı. İhale İhsaniye Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından ihalesi yapılacak. Afyonkarahisar’ın sporcu gençlerine hayırlı olsun. Frigya tarih, turizm ve şimdide spor bölgesi olacak. Mehmet Kasapoğlu bakanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.
İhalenin 7 Mayıs ta yapılacağı öğrenilirken, Afyonkarahisar ile birlikte Eskişehir ve Kütahya sınırları içerisinde geniş bir coğrafyaya sahip olan Frig Vadisi’ne yapılacak olan binicilik ve okçuluk merkezinin bölgeye olan ilgiyi arttırması bekleniyor.


Güncel 30.04.2021 15:41:43 0

İlginizi Çekebilir

1

32. Golf Mad Turnuvası sona erdi

2

Hatay'da otomobilde çıkan yangın söndürüldü

3

Antalya'nın yüksek kesimleri beyaza büründü

4

Adana'da evde çıkan ve okul lojmanına sıçrayan yangın söndürüldü

5

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi

6

Kahramanmaraş'ta "UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı Bilgilendirme Toplantısı" düzenlendi

7

Hatay'da fırtına etkili oluyor

8

Hatay'da eşini baltayla öldürerek evin banyosuna gömen zanlı tutuklandı

9

LÖSEV gönüllüleri "Dünya Gönüllüler Günü"nde bir araya geldi

10

Mobilya sektörü MOSDER Business'ta buluştu