Kaymakam Okumuş, şehit kabrini ziyaret etti

Kaymakam Okumuş, şehit kabrini ziyaret etti

Kaymakam Okumuş, şehit kabrini ziyaret etti

Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, terör örgütü ile girdiği çatışmada şehit olan Selendili Şehit Er Ekrem Davulcu’nun kabrini ziyaret etti.
Tunceli’nin Hozat ilçesi Ali Boğazı Kırsalında 30 Mayıs 1995 tarihinde terör örgütü üyeleriyle girdiği çatışmada şehit olan Jandarma Komando Er Kemal Davulcu’nun Selendi’ye bağlı kırsal Karakozan Mahallesinde sene-i devriyesi vesileyle, Kaymakam Halil İbrahim Okumuş, şehidin babası Hüseyin Davulcu ile birlikte kabrini ziyaret ederek dua etti.
Şehit Babası Hüseyin Davulcu ile yakından ilgilenerek bir süre sohbet eden Kaymakam Okumuş, "Bizler onlara minnettarız ruhu şad olsun" dedi.
Kaymakam Halil İbrahim Okumuş’un ziyaretine Belediye Başkan Yardımcısı Aşkın Akkoç, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Muhammet Tok, İlçe Müftüsü Ömer Bozkurt ve Mahalle Muhtarı Nevzat Davulcu eşlik etti.


Güncel 31.05.2023 09:00:37 0

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME - Hatay'da kayıp olarak aranan yabancı uyruklu çocuk gömüldüğü topraktan yaralı çıkarıldı

2

Osmaniye'de devrilen yolcu otobüsündeki 3 kişi yaralandı

3

Osmaniyeli yargıçların görev yapacakları yeni yerleri belli oldu

4

Kadınlar Salon Hokeyi Süper Lig maçları Alanya'da başladı

5

Mısır yüklü kamyon devrildi, 1 yaralı

6

Osmaniye’de yolcu otobüsü devrildi, 3 yaralı

7

Osmaniye'deki uluslararası yarı maratona "21 Aralık en uzun gece" ayarı

8

Antalya'da park halindeki otomobile hafif ticari aracın çarpması sonucu 2 kişi yaralandı

9

Isparta'da dağlık alanda ölü bulunan çoban toprağa verildi

10

Hatay'da kayıp olarak aranan yabancı uyruklu çocuk gömüldüğü topraktan yaralı çıkarıldı