Muradiyeli kadınlardan tarihi ve kültürel gezilere yoğun ilgi

Muradiyeli kadınlardan tarihi ve kültürel gezilere yoğun ilgi

Muradiyeli kadınlardan tarihi ve kültürel gezilere yoğun ilgi

VAN – Van Büyükşehir Belediyesi ile Muradiye Belediyesi tarafından ortak düzenlenen tarihi ve kültürel gezi programına kadınlar yoğun ilgi gösterdi.
Van Valiliğinin himayelerinde Van Büyükşehir Belediyesi destekleriyle Muradiye Belediyesi koordinesinde ilçedeki kadınlar Akdamar Adası ve Van Müzesine götürüldü. Muradiye ilçesinde ikamet eden 50 kadın, Van’ın tarihi yerlerini gezme fırsatı buldu. Vanlı kadınlar, daha önce görmedikleri adanın tarihi gizemini yakından görüp fotoğraflar çekti.
Daha sonra Van Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığını ziyaret eden kadınlar, Daire Başkanı Selma Biçek ile yemek programında buluştu.
Gezi programına devam eden kadınlar, Van Müzesi’ni gezerek burada Van tarihini yakından tanıma fırsatı buldular.
Van Büyükşehir Belediyesi ve Muradiye Belediyesi organizesinde gerçekleştirilen tarihi ve kültürel gezi programı kadınlar tarafından memnuniyetle karşılandı.
Geziye katılanlardan Rümeysa Aydoğan, “Daha önce Akdamar Adası’na hiç gelmedim. Fotoğraflardan görmüştüm. Ancak şimdi buraya gelerek gördüm ve çok mutlu oldum. Bize bugünü yaşatan Van Valimize ve Muradiye Kaymakamımıza teşekkür ederim” dedi.


Güncel 5.12.2022 17:54:08 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da kamyonun çarptığı motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

2

Belediye Hizmetleri Projesi'nin toplam büyüklüğü 368 milyon avroya ulaştı

3

Kahramanmaraş'ta iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlu, "Şehit Aileleri Buluşması"nda konuştu:

5

Prof. Dr. Sözbilir Antalya'daki depremleri değerlendirdi:

6

Futbol: Trendyol 1. Lig

7

Kozan ilçesinde jandarma ekipleri öğrencilerle bir araya geldi

8

Deri sektörü paydaşları, Antalya'da bir araya geldi

9

Alanya'da yağış hayatı olumsuz etkiledi

10

Emisyonsuz araçlar için şarj istasyonları da yenilenebilir enerjiye yöneliyor