OSMANİYE MİLLETVEKİLİ MÜCAHİT DURMUŞOĞLU’NDAN TOROSLAR EDAŞ’A ZİYARET

OSMANİYE MİLLETVEKİLİ MÜCAHİT DURMUŞOĞLU’NDAN TOROSLAR EDAŞ’A ZİYARET

 

Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Toroslar EDAŞ Genel Müdürlüğü'nü ziyaret ederek şehirde gerçekleştirilen çalışmalar ve Osmaniye için yapılan yatırımlar hakkında bilgi aldı. Son yıllarda yapılan yatırımlar konusundaki memnuniyetini dile getiren Durmuşoğlu, Toroslar EDAŞ'tan Osmaniye için yapılmasını talep ettiği yatırımları da iletti.

Toroslar bölgesindeki altı ilde elektrik dağıtım hizmetini sürdüren Toroslar EDAŞ, Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu’nu ağırladı. Toroslar EDAŞ Dağıtım Direktörü Mehmet Kayacı tarafından ağırlanan Durmuşoğlu ile Toroslar EDAŞ’ın yaptığı genel yatırım bilgileri paylaşıldı. Kayacı, önümüzdeki dönemde gerçekleştirilmesi planlanan yatırımlar hakkında bilgi verirken, Durmuşoğlu da Osmaniye ilinde yapılmasını talep ettiği yatırımları paylaştı.

Mücahit Durmuşoğlu, Osmaniye’nin ve Toroslar EDAŞ’ın yaptığı yatırım bilgilerini, 5 ve 10 yıllık yatırım programları hakkında bilgi aldı. Durmuşoğlu, sadece kendi adına değil, tüm Osmaniye halkı için Toroslar EDAŞ'ın üstlendiği elektrik dağıtım hizmetinin bölge için çok kritik ve önemli bir konu olduğunun altını çizdi. Osmaniye'de gerçekleştirilen yatırım çalışmaları ile ilgili duyduğu memnuniyeti dile getirirken Toroslar EDAŞ’tan Osmaniye için beklediği yatırımları dile getirdi.

 



Osmaniye 28.10.2019 00:40:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye Eczacı Odası, kentteki çocuklar için 23 Nisan etkinliği düzenledi

2

Atalan Şelalesi Harika

3

Başkan Uyutmaz'a Ziyaret

4

Öğrencilerden Albak'a Ziyaret

5

Kadirli Belediyesi Kent Lokantası Temelini Attı

6

Osmaniye'de 9 düzensiz göçmen yakalandı

7

Osmaniye'de tekvando şöleni düzenlendi

8

Osmaniye Belediyesi'nde üst düzey atama

9

Osmaniye'de etkinlik alanına inmek isteyen yamaç paraşütçüsü ağaca takıldı

10

Osmaniye'de traktörün altında kalan çiftçi hayatını kaybetti