Osmaniye SP’nin Faaliyetleri  

Osmaniye SP’nin Faaliyetleri  

Osmaniye SP’nin Faaliyetleri

Saadet Partisi Osmaniye İl Başkanı Osman Eroğlu, yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Eroğlu, yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:                                      

       “Bu gūn il teyamül yoklaması için Genel Başkan Yardımcız Şerafeddin Kılıç bey, Bölge Sorumlumuz Mesut Dağ bey ve Genel Idare Kurulu Üyemiz Necmeddin Çalışkan bey ilimize geldiler.. Temayül çalışmaları teşkilat sorumlusu olan kardeşlerimiz ile yapıldı. Rabbim hayırlı mübarek etsin inşallah.

       Eski Merkez İlçe Başkanımız Il Yönetim Kurulu Mustafa İnan hocamızın muhtereme eşleri merhume Hatice Hanımın taziye ziyarerlerinde bulunduk. Rabbim mekanını Cennet etsin inşallah..

       Erzin Kongremize katıldık divan heyetinde görev verdiler. Kongremizi gerçekleştirdik.. Rabbim utandırmasın Yaşanabilir bir Tūrkiye, Yeniden Būyūk Tūrkiye ve Yeni Bir Dūnyanın kurulmasına vesile etsin inşallah. Başkan seçilen  Necati Börkçū başkanıma ve yönetim kurulu kardeşlerimi tebrik ederim eski başkan ve yönetime de teşekkūr ederim.

       Mustafa İnan Hocamız gillerin mevlūt proğramına katıldık Rabbim kabul etsin inşallah. Duman Binboğa amcamızın taziyesine iştirak ettik.. Allah CC rahmet etsin mekanı Cennet olsun inşallah.

         Akşan kuaför Hacı Karabacak kardeşimizin mutlu gūnūne, kızının dūğūnū hayırladık tebrik ettik..Rabbim hayırlı nesillere vesile etsin hayırlı  olsun inşallah..

        Hayatın akışı olanca hızı ile devam ediyor..Kılıc askıda bekliyor..Zaman ...su gibi dostlar..Bugūn birlikte olduğumuz hayırda  koşuşturduğumuz tūm dostlara teşkilat mensubu arkadaşlarıma sonsuz teşekkūr ederim.. sağolsunlar var olsunlar inşallah...”

 



Osmaniye 25.10.2021 15:20:00 0
Anahtar Kelimeler: Osmaniye Faaliyetleri

İlginizi Çekebilir

1

Başkan Uyutmaz'a Ziyaret

2

Öğrencilerden Albak'a Ziyaret

3

Kadirli Belediyesi Kent Lokantası Temelini Attı

4

Osmaniye'de 9 düzensiz göçmen yakalandı

5

Osmaniye'de tekvando şöleni düzenlendi

6

Osmaniye Belediyesi'nde üst düzey atama

7

Osmaniye'de etkinlik alanına inmek isteyen yamaç paraşütçüsü ağaca takıldı

8

Osmaniye'de traktörün altında kalan çiftçi hayatını kaybetti

9

Osmaniye'de kan bağışı etkinliği düzenlendi

10

Osmaniye İl Özel İdaresi araç filosuna 10 yeni araç