Osmaniye’de öğrencilere güvenlik eğitimi

Osmaniye’de öğrencilere güvenlik eğitimi

Osmaniye’de öğrencilere güvenlik eğitimi

Osmaniye’de ’Güvenli Eğitim’ projesi kapsamında ilkokul öğrencilerine mesleki tanıtım ve genel güvenlik konularında bilgilendirme yapıldı.
Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, ’Güvenli Eğitim’ projesi kapsamında Mithatpaşa İlkokulu öğrencilerine önce mesleki tanıtımda bulundu ardından genel güvenlik konularında bilgilendirme sunumu yaptı.
Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğüne bağlı görevliler tarafından Güvenli Eğitim projesi kapsamında yapılan bilgilendirme sunumunda mesleki tanıtım ile polis birimleri tanıtımı yapıldı. Ayrıca okula işlek caddelerden gruplar halinde gelinip gidilmesi, yabancı şahıslardan hediye alınmaması, tanımadıkları kişilerin kendilerine yakınlık göstermelerine izin vermemeleri, tanımadıkları kişilerle bir yere gitmemeleri, tanımadıkları kişilerin araçlarına binmemeleri uyarılarında bulunuldu. İnşaat alanı bodrum katları gibi yerlerin tehlikeli olduğu bu gibi yerlere girmemeleri, bir yere giderken mutlaka ailelerine haber vermeleri gerektiği, servislerle gelip giden öğrencilerin servis kurallarına uymaları gerektiği, karşılaştıkları olumsuz durumlarla ilgili ailelerinden, öğretmenlerinden ve polisten yardım istemeleri gibi genel güvenlik uyarıları içeren bilgilendirme yapıldı” denildi.



Osmaniye 10.05.2022 11:59:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Şipal, gazetemizi ziyaret etti

2

Çukurova'nın Efes'i Kastabala

3

DP'li Enginyurt Osmaniye'ye Geliyor

4

Dörtyol'daki trafik kazasında ölen 6 kişi toprağa verildi

5

Bakan Tekin Düziçi'nde

6

Osmaniye'de Karaçay Deresi'nin kenarındaki toprak yol çöktü

7

Adana İl Tarım Müdürlüğünün Paylaştığı Adana Yer Fıstığı Görseline Osmaniye’den Tepki

8

Kaya, Ödül Törenine Katıldı

9

AK Parti’de Geleneksel Vefa İftarı

10

Jandarmadan Yaşlılar Günü Etkinliği