TAEKWONDO ŞAMPİYONASINDA 200 SPORCU TER DÖKTÜ

TAEKWONDO ŞAMPİYONASINDA 200 SPORCU TER DÖKTÜ

Türkiye Taekwondo Federasyonunun, 2019 Yılı Faaliyet Programında yer alan Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonası Osmaniye'de yapıldı.  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Tosyalı Spor Salonu'nda düzenlenen organizasyona, 14 ilden 32 Spor Kulübünden  yaklaşık 200 sporcu ter döktü. Yıldızlar Türkiye Taekwando şampiyonası açılış töreninde, Osmaniye Gençlik Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu, Taekwondo Federasyonu Başkanı Metin Şahin, federasyon yöneticileri, kulüp idareci ve antrenörler ve sporcular yer aldı.
Taekwondo Federasyonu Başkanı Metin Şahin, konuşmasında Taekwondo dünyasında iyi bir konumda olduklarını belirterek, "Hedefimiz dünyanın her tarafında Türk milletini temsil etmek ve bayrağı dalgalandırmaktır. Öncelikli hedefimiz budur. Türkiye Taekwondo Federasyonu, Gençlik ve Spor Bakanlığımızın, Sayın Cumhurbaşkanımızın desteği ile bugün dünyada en başarılı federasyonlardan biridir" dedi.
Yıldızlar Türkiye Taekwando şampiyonası Organizasyonun Osmaniye'de yapılmasından duyduğu memnuniyeti ifade eden Şahin, birlik beraberlik vurgusu yaparak, "Hepimiz Birimiz Hepimiz Türkiye İçin" diyerek salondaki tüm sporcularla Mehmetçiğe selam gönderdi. Taekwondo Federasyonu Başkanı Metin Şahin Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu'na ve Spor Şube Müdürü Arif Özsarı'ya teşekkür plaketi takdim etti. Müsabakalar sonucunda; Mersin ALDEMİR Spor Kulübü birinci, Osmaniye 7 Ocak Spor Kulübü 2'nci, Adana İl Karması 3'üncü ve Kayseri Emniyet Spor Kulübü 4'üncü olarak derce elde etti.
Haber; İbrahim EMÜL/OSMANİYE



Spor 22.10.2019 16:19:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatayspor, Başakşehir maçının hazırlıklarına devam etti

2

Hentbol Kadınlar Süper Liginde Konyaaltı Galip

3

Adana'da Seyhan Nehri üzerinde masa tenisi yarışmaları düzenlendi

4

TFF 2. Lig'deki Serik Belediyespor-Zonguldak Kömürspor maçında kavga çıktı

5

Dünya Paratriatlon Kupası Mersin'de düzenlendi

6

Futbol: Trendyol Süper Lig

7

Bitexen Adana 1954 şampiyonluk kupasını aldı

8

Futbol: Trendyol Süper Lig

9

Antalya'da Sky To Sea Dağ Bisikleti Yarışı yapıldı

10

Türkiye Yamaç Paraşütü Akdeniz Bölgesi Hedef Yarışması, Alanya'da sona erdi