Toroslar Belediyesi, eğitim yardımının ilk taksitini öğrencilerin hesaplarına yatırdı

Toroslar Belediyesi, eğitim yardımının ilk taksitini öğrencilerin hesaplarına yatırdı

Toroslar Belediyesi, eğitim yardımının ilk taksitini öğrencilerin hesaplarına yatırdı

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, bu yıl lisans öğrencileri için 3 bin 200 TL, önlisans öğrencileri için bin 600 TL’ye çıkardığı eğitim yardımının ilk taksitini, öğrencilerin banka hesabına yatırdı.
Burs başvurusu koşullarını sağlayan 858 lisans, 436 önlisans olmak üzere bin 294 öğrenci, bir defaya mahsus olmak üzere belediyenin karşılıksız eğitim yardımından faydalanıyor. İkinci taksit ödemeleri ise en kısa zamanda öğrencilerin hesaplarına yatırılacak.
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, milli ve manevi değerlerine bağlı, bilgiye ve donanıma sahip gençlerin Türkiye’yi geleceğe taşıyacağını belirterek, "Eğitim önceliğimiz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ve gençlerimizin daha iyi eğitim alması için çaba gösteriyoruz. İlçemizde okul öncesi eğitiminden üniversiteye kadar öğrenim gören çocuklarımızın ve gençlerimizin her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. Eğitimden kültüre, sanattan spora desteklerimizi sürdüreceğiz. Onların başarısıyla gurur duyuyoruz” diye konuştu.


Güncel 18.01.2023 15:37:14 0

İlginizi Çekebilir

1

32. Golf Mad Turnuvası sona erdi

2

Hatay'da otomobilde çıkan yangın söndürüldü

3

Antalya'nın yüksek kesimleri beyaza büründü

4

Adana'da evde çıkan ve okul lojmanına sıçrayan yangın söndürüldü

5

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi

6

Kahramanmaraş'ta "UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı Bilgilendirme Toplantısı" düzenlendi

7

Hatay'da fırtına etkili oluyor

8

Hatay'da eşini baltayla öldürerek evin banyosuna gömen zanlı tutuklandı

9

LÖSEV gönüllüleri "Dünya Gönüllüler Günü"nde bir araya geldi

10

Mobilya sektörü MOSDER Business'ta buluştu