BİR DAMLA TASARRUF İLE GELECEĞİNİZE SU TAŞIYIN!

BİR DAMLA TASARRUF İLE GELECEĞİNİZE SU TAŞIYIN!

Saadet Partisi Osmaniye İl Kadın Kolları Başkanlığı su tasarrufu ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada şu görüşlere yer verildi.

Saadet Partisi  Osmaniye İl Kadın Kolları Başkanlığı su tasarrufu ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı.  Açıklamada şu görüşlere yer verildi. 

 “Bir Damla Tasarruf” çağrımıza destek olan vatandaşlarımızdan, katkılarını yansıtabilmek adına   aylık faturalarını karşılaştırmalarını ve bizimle paylaşmalarını isteyeceğiz. Her evde başlayacak bilinçli su tüketimi ile tonlarca suyun hayata yeniden kazandırılmasını ümit ediyoruz.

Dünyada son on yılın en büyük kuraklığı yaşanıyor. Su, hayatımızı devam ettirebilmemiz için doğrudan ihtiyaç olmasının yanısıra, sağlığımız, temizliğimiz, gıdalarımızın hazırlanması, sebze ve meyvelerin yetiştirilmesi, tarımın devam ettirebilmesi gibi çok alanda birincil ihtiyaç. Geleceğimizi kurtarmak için geç olmadan el ele vererek, su tasarrufu için adım atmak zorundayız.

Artan nüfus, büyüyen kentler, bilinçsiz tüketim ve kuraklık ülkemizi “su fakiri” bir ülke haline getirebilir. Yaşamın devamı yeterli ve iyi kalitede suyun varlığına bağlı. Yaşamımızı daha iyi şartlarda devam edebilmek için tüm vatandaşlarımıza “Bir Damla Tasarruf” çağrısında bulunuyoruz. Hep birlikte el ele verip, bilinçli hareket ederek geleceğimizi kurtarabiliriz. Sizler de, Tasarruf için bir adım atın.



Osmaniye 2.02.2021 00:35:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Muhteşem Düğün Töreni

2

Osmaniye'nin Gururu Aybüke Yalçın

3

Osmaniye'nin Sakızgediği Kavşağı Ulaşıma Açıldı

4

Suriye'de görev yapacak özel harekat polisleri Osmaniye'den törenle uğurlandı

5

Hatay'da öğrencilere siber suçlar anlatıldı

6

Osmaniye'de 18 engelli genç temsili askerlik yaptı

7

Osmaniye'de 13 yaşından beri kaktüs yetiştiren Yunus Gedik, bahçesini doğal fotoğraf stüdyosuna çevirdi

8

Osmaniye'de sağanak ve dolu hayatı olumsuz etkiledi

9

Osmaniye'de aranan firari hükümlü yakalandı

10

Osmaniye'de genç avukata silahlı saldırı