CHP'li Özel'den Erzin'e Ziyaret

CHP

CHP'li Özel'den Erzin'e Ziyaret

ERZİN - CHP Erzin İlçe Teşkilatının düzenlediği dayanışma yemeğinde, CHP Manisa Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Özgür Özel; “Bu hükümeti göndermenin zamanı geldi ve iktidara çok yakınız” ifadesini kullandı.

CHP Erzin İlçe Başkanı Yalçın Elmasoğlu yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Bu dayanışma yemeğinde bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere teşkilatım adına teşekkür ederim. 128 milyar dolardan bahsetmeyeceğim, hükümetin orman yangınlarından ve sel felaketi bölgelerinde başarısızlığından bahsetmeyeceğim, soygunlardan, talanlardan bahsetmeyeceğim. Bu gece birlik ve beraberliğimizden bahsedeceğim. İktidara gelişimizin ayak seslerinden bahsedeceğim” dedi.

İlçe başkanının konuşmasının ardından Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar ve Manisa Milletvekili ve CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel birer konuşma yaptı.

Belediye Başkanı Elmasoğlu; "Erzin, Hatay'ın giriş kapısı olmasına rağmen karayolumuz istenilen vasıflarda değil. Bir başka illere gittiğimizde yapılan yollar ve hizmetler gözümüzü kamaştırıyor. Bizde yollarımızın beton asfalt ile kaplanmasını istiyoruz. Birde, Sayın Grup Başkan Vekilimiz Özgür Özel'den iktidara geldiğimizde ilk ziyaretin Erzin'e yapılması için kendilerinden söz istiyorum. Bu gecede bizleri yalnız bırakmayan başta Milletvekilimiz ve Grup Başkan Vekilimiz Sayın Özgür Özel olmak üzere tüm milletvekillerimize, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç. Dr. Lütfü Savaş'a, Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar'a, CHP Hatay İl Başkanımız Hasan Ramiz Parlar'a, Belediye Başkanlarımıza, İlçe Başkanlarımıza, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımıza ve partililerimize teşekkür ederim" dedi.

CHP Grup Başkan Vekili Özel konuşmasında şu sözlere yer verdi; “Bir buçuk milyar liralık vergi verip, 400 milyonluk hizmet gören bir Hatay’dan bahsetmek istiyorum. İşte görüyorsunuz, Erzin Hatay’ın girişi ve yollar mıcır asfalt ile yapılıyor. Birçok hizmetten mahrum bırakılıyor. İşte Hatay’da ve diğer illerde yaşayan vatandaşların eşit hizmet alabilmeleri için iktidara gelmemiz gerekiyor. Bu da birlik ve beraberlikten geçiyor. CHP, İYİ Parti ve HDP birlik olursa bu iktidarı yıkarız. CHP’li bir birinin ardından dedikodu yapmaz. CHP’li diğer CHP’linin ayağını kaydırmaz. Herkes yanındakine sahip olmalı ve Atatürk’ün kurduğu ülkeyi bu iktidardan kurtarmalıyız” ifadesini kullandı.

Dayanışma yemeğine; CHP Manisa Milletvekili ve CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, Hatay ve Adana CHP Milletvekilleri, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP İlçe Belediye Başkanları, CHP İl ve İlçe Başkanları, İYİ Parti ve HDP İlçe başkanlarının yanı sıra partililer katıldı.

Haber: Adil Coşkuner/ Erzin

 

 



Politika 1.09.2021 17:27:00 2
Anahtar Kelimeler: ' ' Erzin' Ziyaret
adil coşkuner
1.09.2021 17:40:57
yolu açık olsun CHP ekibinin ilk seçimde iktidar olacak

adil coşkuner
1.09.2021 17:44:07
Başarılar Yurt sver devrimci CHP ekibine yolları açık olsun iktidara yürüyecekler elbette seçimde

İlginizi Çekebilir

1

AK Parti Mersin Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı

2

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya, depremzede annelerle buluştu

3

Bakan yardımcıları Karaloğlu ve Serim, Katar Devlet Bakanı Al Khater ile Mersin'de görüştü

4

Azerbaycan Başbakanı Ali Asadov, Kahramanmaraş'ta konuştu:

5

CHP İl Başkanı Tanburoğlu, seçim sonuçlarını değerlendirdi

6

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, Hatay'da konuştu:

7

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, Osmaniye'de konuştu:

8

KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Töre, Antalya Valiliğini ziyaret etti

9

Adana'da CHP ilçe başkanının darbedilmesine tepki

10

Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal, Antalya'da Kumluca Belediyesini ziyaret etti: