Osmaniye Belediyesi’nin asfalt çalışmaları sürüyor

Osmaniye Belediyesi’nin asfalt çalışmaları sürüyor

Osmaniye Belediyesi tarafından Atatürk Caddesi Bayraklı Kavşak ile Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi arasında yapımına başlanan asfalt çalışması tamamlandı

Osmaniye Belediyesi tarafından Atatürk Caddesi Bayraklı Kavşak ile Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi arasında yapımına başlanan asfalt çalışması tamamlandı. Çalışmaları anbean yerinde takip eden Başkan İbrahim Çenet, yolun yüksek kaliteli sıcak bitümlü karışım asfaltla yaptıklarını söyledi. 

Osmaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce Atatürk Caddesi Bayraklı Kavşak ile Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi arasında yapımına başlanılan asfaltlama çalışmaları tamamlandı. Trafik akışının devam edilebilmesi için çalışmalar gidiş ve dönüş olmak üzere iki bölümde başlatıldı. İlk olarak Bayraklı Kavşaktan Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’ne inen yolda başlatılan çalışmalarda eski yol freze makinesiyle kaldırıldı. Temizlenen ve asfalt serimi için hazır hale getirilen yola zift dökülmesiyle birlikte Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Asfalt Şantiyesinde üretilen yüksek kaliteli asfaltlar finişerle döküldü. Şerit çizgilerinin çekilmesi ve yaya geçiş çizgilerinin oluşturulmasının ardından tamamlanan bölüm trafiğe açıldı. Daha sonra yolun diğer bölümünün asfaltlanması için çalışmalara başlayan ekipler, yolun kazınması ve zift serilmesinin ardından asfalt dökme işlemini tamamladı. Şerit çizgileri ile yaya geçiş çizgilerinin de çizilmesiyle tamamlanan yol gidiş ve dönüş olmak üzere trafiğe açıldı. Asfalt Şantiyesinde üretilen 1280 ton bitümlü sıcak karışım asfaltın kullandığı yol kısa sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu. 

“İNŞALLAH YOLLARLA İLGİLİ TÜM BEKLENTİLERİNİZİ KARŞILAYACAĞIZ”

Osmaniye için canla başla çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Belediye Başkanı İbrahim Çenet, “Osmaniye’mizin kalbi sayılacak Atatürk Caddesi Bayrakla Kavşak ile Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi arasında yapımını başlattığımız asfaltlama işlemini bitirdik. İlk olarak freze makinemizle eski yolu kaldırdık. Daha sonra asfalt yapmak için gerekli hazırlıkları başlattık. Yolumuzda yüksek kaliteli sıcak bitümlü asfalt kullandık. Asfalt dökülmesiyle birlikte şerit çizgileri ve yaya geçiş çizgilerinin oluşturulmasıyla yolumuzu vatandaşlarımızın hizmetine açtık. Keyifli bir sürüş için hizmetlerimize devam edeceğiz. İnşallah yollarla ilgili tüm beklentilerinizi karşılayacağız” diye konuştu.



Osmaniye 13.05.2024 17:15:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de firari FETÖ hükümlüsü yakalandı

2

Bahçe'de 2 kişi uyuşturucu temin etmekten tutuklandı

3

Rekortmen atlet Musab Kundakçı, Balkan ve Avrupa şampiyonalarında madalya kovalayacak

4

Bahçe Belediyesi Öğrencileri Serinletti

5

Gülsoy, Yaylacıları Sevindirdi

6

Adalet Alanı Mesleki Tanıtım Seminerleri Devam Ediyor

7

Müteahhitler Birliği Çocukları Sevindirmeye Devam Ediyor

8

Hatay'da sıcak hava etkili oldu

9

Osmaniye'de uçurumdan yuvarlanan kamyonun şoförü öldü

10

Osmaniye'de kayıp olarak aranan kişinin cesedi dere yatağında bulundu