Ozan Bardakçı KİMDİR?

Ozan Bardakçı KİMDİR?

Ozan Bardakçı kimdir? Ozan Bardakçı kaç yaşında? Ozan Bardakçı nereli?

1983 yılında Gemlik’te doğdum. İlk, orta ve lise öğrenimimi Osmaniye’de tamamladım. Üniversite sınavında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünü kazandım. ODTÜ’de başarılı hazırlık sınıfının ardından 1. sınıfta ayrılarak yeniden sınava girdim ve Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi (Mülkiye) Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünü kazandım ve 2008 yılında Mülkiye’den mezun oldum.

Mezuniyetimin ardından kısa süre sonra KPSS Merkezi ataması ile Memuriyete 2008 yılında Kamu İktisadi Teşebbüsü olan Osmaniye Aslantaş HES İşletme Müdürlüğünde başladım.

2010 yılı ocak ayında Sosyal Güvenlik Kurumu Sosyal Güvenlik Uzman Yardımcılığı sınavını kazandım. 2014 yılı temmuz ayında “Kamu Görevlilerinin Emeklilik Davranışı” adlı uzmanlık tezim başarılı bulunarak Sosyal Güvenlik Uzmanı olarak atandım.

Memuriyet dönemi içinde İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 2020 yılında mezun oldum. Hukuk Fakültesini bitirmeden önce Ankara Üniversitesi’nde İdare Hukuku ve Türkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsü’nde İdare Hukuku ve Kamu Yönetimi yüksek lisans çalışmalarım oldu.

2010 yılından bugüne kadar Sosyal Güvenlik Uzmanı mesleği içinde 2013-2014 yıllarında TODAİE’de tam zamanlı yüksek lisans eğitimi, 2014-2015 yıllarında TBMM’de milletvekili danışmanlığı görevinde bulundum. 2020-2021 yıllarında ise avukatlık stajımı tamamladım.

Sosyal Güvenlik Kurumunun işçi, esnaf ve memuru ilgilendiren çok sayıda biriminde görev aldım ve eğitimler verdim. 



Kimdir? 22.03.2023 23:47:00 0
Anahtar Kelimeler: Bardakçı KİMDİR?

İlginizi Çekebilir

1

Feramuz Durmuşoğlu KİMDİR?

2

Ahmet Ersagun Yücel KİMDİR?

3

Ahmet Şekip Ersoy KİMDİR?

4

Mukaddes Kılınç KİMDİR?

5

Mehmet Tamer Taşdelen KİMDİR?

6

Mehmet Demir KİMDİR?

7

Bahri Çolpan KİMDİR?

8

Turgut Özal KİMDİR?

9

Sakıp Sabancı KİMDİR?

10

Durdu Mehmet Kastal KİMDİR?