Bahri Çolpan


Sakızgediği Kavşağı Açıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun katılımı ile Osmaniye otobanın Batı kısmından girişi olan Sakızgediği gişeleri törenle açıldı.


Merhaba çok kıymetli okurlar,
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun katılımı ile Osmaniye otobanın Batı kısmından girişi olan Sakızgediği gişeleri törenle açıldı.
Aslında bu gişenin yıllar önce yapılması gerekirdi ancak, kısmet bugüneymiş.  
Hepimiz trafikte rahat etmek için otobana giriyoruz. Osmaniye'de 1 tane gişe olması büyük sıkıntı yaratıyordu.
Adana şehir merkezinin otobana en az 5 tane giriş-çıkış gişesi vardır. Osmaniye'nin bir tane hem giriş, hem de çıkış için kullanılan gişesi vardı. Bu da batıdan otobana girmek isteyenler için çok zor oluyordu. Bugün hizmete açılan bu gişe çok faydalı bir hizmet olarak kabul edilmelidir.
Okurlarımız sürekli bizi arayıp bu gişenin akıbetini soruyordu. İşte o soruların bugün cevabı ortaya çıktı ve Sakızgediği gişeleri hizmete açıldı.
Bu kavşağın yapılmasında emeği geçen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'na,Valimiz Dr. Erdinç Yılmaz beye, Milletvekillerimiz Derya Yanık ve Seydi Gülsoy'a çok teşekkür ediyoruz.
Hükümetin tassarruf tedbirlerine takılmazsa, Osmaniye'nin çok acil ihtiyacı olan en az 4 adet alt geçitin karayolları tarafından yapılması gerekmektedir.
Tabi Osmaniye'nin içinden geçen D-400 karayolu sanıyorum Belediyenin sorumluluğunda. Bu yolun bakımı ve onarımı karayollarına devredilerek bu iş gerçekleştirilebilir. Söz konusu alt geçitler yapıldığı takdirde Osmaniye'nin trafik sorunu biter diye düşünüyorum. 
Osmaniye cumhur ittifakının başkenti olmasına rağmen gerçekten yatırımlar yönünden çok ihmal edilmiş. Önümüzde 4 yıllık bir süre var bari arada kentimizin eksikleri tamamlansın ve bizim insanımızda biraz rahat etsin ve sıkıntı yaşamasın. Cumhur ittifakıda şu son 4 yılda sahipsiz bıraktığı Osmaniye'ye sahip çıkarak yapacağı hizmetlerle hakkını teslim etsin.      

  • Pazartesi 32.8 ° / 19.7 ° Güneşli
  • Salı 33.8 ° / 21 ° Güneşli
  • Çarşamba 39.2 ° / 21.9 ° Güneşli