Kadirli Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, belediye çalışmalarının yanında sosyal belediyecilik alanında da örnek oluyor.
Belediye Kültür ve Sosyal işler müdürlüğü evde yaşlı bakım hizmeti ekiplerinin yaptığı çalışma sonrası tespit edilen yaşlı ve hastaları ziyaret eden Başkan Tarhan, hasta yatağı ve tekerlekli sandalye hediye ediyor.
Başkan Tarhan, 7 Mart Mahallesinde yaşayan engelli vatandaşımız Emel Güngör`e akülü sandalye vererek, yüzünü güldürmenin gururunu yaşadı.
Belediye Kültür ve Sosyal işler müdürlüğü ekipleri tarafından her ay düzenli olarak hasta yatağı, şişme yatak ve tekerlekli sandalye dağıtımından bulunulduğunu belirten Başkan Tarhan, "tespit edilen yaşlı ve kimsesizlere her ay düzenli olarak sağlık hizmeti veriyoruz. Maddi durumu zayıf olan veya hasta yatağı olmayan vatandaşların müracaatı halinde ihtiyacı olan hastalara hasta yatağı da veriyoruz.
Tüm çabamız Kadirli için gece gündüz demeden bıkmadan usanmadan Kadirlimize hizmet etmek olacaktır. Tüm hastalarımıza Allah`tan acil şifalar dilyoruz" dedi.
Kendilerini ziyaret ederek yardımcı olan ve akülü sandalye veren Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan`a teşekkür eden Emel Güngör, çok mutlu olduğunu belirterek, "Belediye Başkanımız Dr. Ömer Tarhan`dan Allah razı olsun. Ne kadar teşekkür etsek azdır. İnşallah Kadirli`ye daha çok hizmet verecek. Allah yardımcısı olsun. Bizleri sevindirdi ve yüzümüzü güldürdü. Allah da başkanımızın yüzünü güldürsün" diyerek memnuniyetlerini ifade etti.