Tarih: 25.10.2016 04:57

MHP Osmaniye`de yerel seçime asılıyor

Facebook Twitter Linked-in

Yaklaşmakta olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerine çok sıkı bir şekilde hazırlanan MHP Merkez İlçe Teşkilatı, Belediye Başkan adayları, Belediye ve İl Genel Meclisi üyesi adaylarıyla birlikte seçim çalışmalarına aralıksız devam etmekte. Her gün onlarca ziyaretlerde ve faaliyetlerde bulunan MHP heyetleri ayrıca sandık kurullarına vermiş oldukları eğitimlerle de dikkat çekmekte.

Konu ile ilgili basına yazılı açıklamada bulunan MHP Osmaniye Merkez İlçe Başkanı Ali Fuat Kardaş amaçlarının, kendilerine verilen tek bir oyu zayi etmeden en yüksek başarıyı elde etmek olduğunu söyledi.

Kardaş açıklamasında şöyle dedi;  `` 5 yıllık hizmet döneminde ellerinden gelenin en iyisini yapan Belediye Başkan ve İl Genel Meclis üyelerimiz, Osmaniye`de yeniden yerel iktidar olma mücadelesi veren partimiz için çok önemli bir kazanç ve bir o kadar da avantajdır. İnsanlarımızın Parti ve adaylarımıza hizmet beklentilerini dikkate alarak destek verdiklerini biliyoruz. Hemşerilerimizin MHP demeleri için bize göre daha birçok nedeni vardır. Bu anlamda, MHP` nin devletimizin beklenti ve çıkarlarıyla örtüşen yanlarını da dikkate aldığımızda 30 Mart akşamında sandıklardan 3 Hilallerin fışkıracağını düşünmekteyiz.

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe mahalle ve köylerinde başarıyı şansa bırakmayan bir anlayışla çalışmaktadır. Tanıtım ve propaganda yöntemlerimizi en iyi şekilde planlayıp uygularken, özellikle Sandıklara hakim olabilmek için de hiç olmadığı kadar sıkı gayret etmekteyiz. Aralık 2013 - Ocak 2014 tarihleri arasında birincisini yaptığımız Sandık kurulları eğitim çalışmalarımızın ikincisini, 5 - 8 Mart tarihleri arasında ayrı ayrı 12 grup halinde Ülkü Ocaklarımızın `` Devlet Bahçeli Konferans salonunda`` gerçekleştirdik. Yüksek oranlarda katılım sağlayarak verdiğimiz bu eğitimler 30 Mart günü MHP haklarını savunabilen, oy hakkı olduğu kadar söz hakkı olan yapılar oluşturmamıza çok büyük katkı sağlamıştır. Sandık kurullarımıza vereceğimiz bir toplu eğitimimiz daha olacaktır. Yüreği MHP için çarpan bütün unsurlarımızla partimizi Osmaniye`de yeniden iktidar yapmak ve şehrimizi en güzel hizmetleri vermeye devam etmek Allah`tan en büyük dileğimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle bütün hemşerilerimize saygılarımızı sunuyor, bizlerden hiç bir zaman esirgemedikleri destekleri için kendilerine bir kez daha teşekkür ediyoruz.`` 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —