Tarih: 22.06.2020 14:12

PENÇE HAREKATI ŞEHİDİ PİYADE UZMAN ONBAŞI KÖSE, GÖZ YAŞLARIYLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Facebook Twitter Linked-in

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Kuzey Irak'ta gerçekleşen Pençe-Kaplan Harekatı'nda şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Ertuğrul Köse (22) memleketi Osmaniye'de son yolculuğuna uğurlandı.
Devlet Hastanesi morgundan alınan şehit Ertuğrul Köse'nin cenazesi, Mevlana Mahallesi'ndeki baba evine getirildi. Türk bayrağına sarılı tabutu gören anne Fatma Köse ve baba İsmail Köse, kardeşleri ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. Burada alınan helalliğin ardından şehidin naaşı, törenin yapılacağı Osmaniye Merkez Asri Mezarlık Camii'ne getirildi.
Öğle namazına müteakip İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu'nun kıldırdığı cenaze namazının ardından, bekar olan şehit Ertuğrul Köse, Garnizon Şehitliğinde son yolcuğuna uğurlandı.
Törene, Adalet Bakan Yardımcısı Uğurhan Kuş, Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Belediye Başkanı Kadir Kara, 6. Mekanize Piyade Tümen Komutanı ve Garnizon Komutan Vekili Ertuğrul Sağlam, Osmaniye Garnizon Komutanı Emin Yılmaz Sancaktar, Milletvekilleri, askeri erkan, şehidin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Haber: İbrahim EMÜL/OSMANİYE




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —