11. Antalya Kitap Fuarı'na ziyaretçi ilgisi sürüyor

11. Antalya Kitap Fuarı

11. Antalya Kitap Fuarı'na ziyaretçi ilgisi sürüyor

ANTALYA - Bu yıl "Gelecek Bilgiyle Yeşerecek" temasıyla 11'incisi düzenlenen Antalya Kitap Fuarı'na ziyaretçilerin ilgisi devam ediyor.

Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi’ndeki fuarda, yazarlar, söyleşi ve imza günlerinde okuyucularla bir araya geliyor.

Antalya Sanatçılar Derneği, Antalya Şairler, Ozanlar ve Yazarlar Derneği ile Antalya Yazarlar Platformu yazarları da kendilerine ayrılan stantlarda eserlerini tanıtıyor.

Yazar Fatih Tuncay, salgının dünya üzerine karanlık bir bulut gibi çöktüğünü belirterek, "Bu kitap fuarı bulutların dağılmasına ve kitap olup yağmasına neden oldu. Oldukça verimli geçiyor. Okurlarımızla buluştuk, söyleşi yaptık." dedi.

Fuara ikinci kez katılan İranlı yazar Anooshirvan Miandji ise Antalya'nın ne aradığını bilen bir okuyucu kitlesine sahip olduğunu, katılımcı, yayınevi ve yazar kadrosuyla etkinliğin çok verimli geçtiğini kaydetti.







Bölgeden 23.10.2021 19:12:31 0

İlginizi Çekebilir

1

Samandağ'da otomobilin motor kısmına sıkışan kedi kurtarıldı

2

Kocaelispor-Antalyaspor maçının ardından

3

Kocaelispor-Antalyaspor maçının ardından

4

Antalya'da "1. Yara Bakım Sempozyumu" gerçekleştirildi

5

Kahramanmaraş'ta "Türk Halk Müziği" konseri düzenlendi

6

Futbol: Trendyol Süper Lig

7

Isparta'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan zanlı tutuklandı

8

Hatay'da Milli Mücadele'de ilk kurşunun atılışının 107. yıl dönümü kutlandı

9

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Mersin'de temaslarını sürdürdü

10

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan şüpheli tutuklandı