18 kişiye mezar olan Gölgeler apartmanının yıkılma anı kamerada

18 kişiye mezar olan Gölgeler apartmanının yıkılma anı kamerada

18 kişiye mezar olan Gölgeler apartmanının yıkılma anı kamerada

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depremde şimdiye kadar 18 kişiye mezar olan Gaziantep’teki 5 katlı Gölgeler apartmanının yıkılma anı güvenlik kamerasına yansıdı.
Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde pazartesi günü saat 04.17’de 7.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin sarsıntısından başta Kahramanmaraş olmak üzere, Hatay, Gaziantep ve Diyarbakır’ın aralarında bulunduğu 10 il etkilendi. Depremin hemen ardından Türkiye’nin 81 ilinden afet bölgelerine arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Sarsıntıdan en çok etkilenen illerin başında gelen Gaziantep’te şimdiye kadar 18 kişiye mezar olan Gölgeler apartmanının yıkılma anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Depremin şiddeti tüyler ürpertti
Pazartesi günü saat 04.17’de meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depremde Gölgeler apartmanının yanında bulunan binanın duvarlarının ve yerin şişip inmesi depremin şiddetini gözler önüne serdi. Gölgeler apartmanı ile yanındaki binada bulunan vatandaşların kaçışma anı da yine güvenlik kameralarına yansıdı.


Yurt Dünya 10.02.2023 13:54:44 0

İlginizi Çekebilir

1

Huawei Cloud IDC'nin Türkiye değerlendirme raporunda "Lider" konumunda

2

Antalya'da Plancia Magna heykeli açıldı

3

7. Uluslararası Mersin Maratonu'nun tanıtım toplantısı yapıldı

4

Adana'da "Reel Sektör Şirketleri İçin Kur Riski Yönetimi ve Korunma" paneli düzenlendi

5

Kozan ilçesinde minibüsle çarpışan elektrikli motosikletin sürücüsü yaralandı

6

Tarsus ilçesinde gıda ve temizlik ürünü satan işletmeler denetlendi

7

Hatay'da 33 uyuşturucu hap ele geçirilen otomobildeki 2 şüpheli gözaltına alındı

8

Gülnar Belediyesi atık motor yağlarını geri dönüşüme kazandırıyor

9

ON Dijital Bankacılık "Türkiye'nin En İyi Dijital Bankası" ödülünü kazandı

10

Silifke ilçesinde sağanaktan etkilenen mahallelerde temizlik çalışmaları sürüyor