1915 Çanakkale Köprüsü’nden rüzgar gibi geçtiler

1915 Çanakkale Köprüsü’nden rüzgar gibi geçtiler

1915 Çanakkale Köprüsü’nden rüzgar gibi geçtiler

Türkiye Motosiklet Federasyonu Milli Takımlar Kaptanı Kenan Sofuoğlu ile Dünya Superbike Şampiyonu Toprak Razgatlıoğlu, 1915 Çanakkale Köprüsü’nden rüzgar gibi geçti.
Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile açılışı yapılacak 1915 Çanakkale Köprüsü’nden Kenan Sofuoğlu ve Toprak Razgatlıoğlu rüzgar gibi geçti. Sofuoğlu, Kawasaki tarafından ’fabrikasyon yapılan dünyanın en hızlı motosikleti’ HR2’yi kullanırken, Razgatlıoğlu ise Ferrari tarafından şu ana kadar üretilen en hızlı araba SF90’ın direksiyonu başına geçti.
Hazırlıklarını yapan ve Türk bayrağıyla start verilmesinin ardından köprüyü beraber geçen ikili, ’Ecdada Saygı’ ve ’Geleceğe Armağan’ mesajıyla birlik mesajı verdi. Tek teker üzerinde giden Sofoğlu, elinde Türk Bayrağı ile de gösterisini taçlandırdı.


Güncel 18.03.2022 10:54:41 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Uzun, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

2

ATB Başkanı Çandır'dan sel ve hortumun tarım alanlarına verdiği zarara ilişkin açıklama

3

Antalya'da evde sağlık ekipleri 120 bin hayata dokundu

4

Ispartalı yazar Silleli, 61 yıldır biriktirdiği binlerce kitabı hediye ediyor

5

Antalya'da bir kişi aracında ölü bulundu

6

Mersin'de kuyumcuyu soyan zanlı tabancayla havaya ateş ederek kaçtı

7

Türkiye'de her 10 tüketiciden 8'i daha akıllı ve enerji verimli cihazlar istiyor

8

Antalya'da uyuşturucu operasyonunda 30 şüpheli yakalandı

9

Bozyazı ilçesinde dolu etkili oldu

10

Obilet kayak tatili için öne çıkan rotaları paylaştı