23. EKMEK ÖDÜLLÜ ŞİİR YARIŞMASI TÖRENİ ERTELENDİ

23. EKMEK ÖDÜLLÜ ŞİİR YARIŞMASI TÖRENİ ERTELENDİ

Osmaniye’de 22. Yıldır aralıksız olarak düzenlenmekte olan; “Uluslararası 23. Ekmek ödüllü Şiir Yarışması” katılımı ile ödül töreni ertelendi.

Osmaniye Ozanlar, Şairler ve Yazarlar Derneği (OŞYAD) Başkanı Mustafa Bardak, “23. Ekmek ödüllü Şiir yarışması” ödül töreninin ertelenmesi ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada; “Osmaniye’de aralıksız olarak 22. Yıldır düzenlemekte olduğumuz ‘Şiir Yarışması’, Sağlık Bakanlığı bünyesinde oluşturulan Koronavirüs Bilim Kurulu’nun;  ‘Yeni tip koronovirüs salgınına yönelik tedbirler kapsamında ulusal ve uluslararası düzeyde açık ve kapalı alanlarda düzenlenecek her türlü bilimsel, kültürel, sanatsal ve benzeri toplantılar veya aktiviteler Nisan ayı sonuna kadar ertelendi’ kararı doğrultusunda ertelenmiştir.”dedi.

KATILIM TARİHİ UZATILDI, TÖREN MAYIS SONU

OŞYAD Başkanı Mustafa Bardak, Şiir yarışmasına son katılım tarihinin 9 Mayıs 2020 Cumartesi, ödül töreninin ise herhangi olumsuz bir durum yaşanmaması halinde  29 Mayıs 2020 Cuma günü yapılacağını söyledi.

 



Osmaniye 20.03.2020 17:35:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da 14. Geleneksel TÜSED Sigorta Eksperleri 2026 Eylem Planı Çalıştayı düzenlendi

2

Isparta'da dağlık alanda çobanın ölü bulunmasıyla ilgili 4 zanlı gözaltına alındı

3

"Gelidonya'nın son fenercisi" ışıkları artık anılarını tazelemek için yakıyor

4

Yeni Malatyaspor yeterli oyuncuyla sahaya çıkmadığı için Isbaş Isparta 32 FK maçı iptal edildi

5

GÜNCELLEME 4 - Osmaniye'de yolcu otobüsünün tıra çarptığı kazada 7 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

6

Sudan'a çadır ulaştıracak gemi Mersin'den uğurlandı

7

İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası keman virtüözü Robert Lakatos'u ağırladı

8

GÜNCELLEME 3 - Osmaniye'de yolcu otobüsünün tıra çarptığı kazada 7 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

9

Antalya'da "Gönüllülük Ödülleri" programı düzenlendi

10

Türk Sağlık-Sen Rize Şubesi’nde Hemşehrimiz Süleyman Sarısoy Dönemi Başladı