25 yıl sonra ortaya çıkan baba-kız cinayetiyle ilgili 3 tutuklama

25 yıl sonra ortaya çıkan baba-kız cinayetiyle ilgili 3 tutuklama

25 yıl sonra ortaya çıkan baba-kız cinayetiyle ilgili 3 tutuklama

Kahramanmaraş’ta 25 yıl önce kaybolan baba ve kızının öldürüldükten sonra gömülmesi olayıyla ilgili gözaltına alından 7 şüpheliden 3’ü tutuklandı.
Kahramanmaraş’ta, haklarında kayıp başvurusu yapılan baba A.T. ile kızı Z.T.’nin cinayete kurban gitmiş olabileceği yönündeki değerlendirme sonucunda Ballıca Mahallesi’ndeki bir evin bahçesinde arkeologların da katıldığı kazı yapılmıştı. Kazı sonucunda, 25 yıldır kayıp olan A.T. ile kızı Z.T.’nin cesetlerine ulaşıldı. Olayla ilgili soruşturmada H.T.’nin (75), 1997’de namus meselesi yüzünden tartıştığı kocasını tüfekle öldürdüğü, 3 yıl sonra da kızını zehirleyerek öldürüp evin bahçesine üst üste gömdüğü belirlendi. Suçunu itiraf edip cesetlerin yerini gösteren şüpheli H.T. ile oğlunun da aralarında olduğu toplam 7 kişi gözaltına alınmıştı.
Emniyetteki işlemleri tamamlanan 3’ü kadın 7 şüpheli ise adliyeye sevk edildi. Zanlılardan biri kadın 3’ü "kasten adam öldürmek ve yardım" suçlarından tutuklandı, 4’ü ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.


Yurt Dünya 9.08.2022 22:45:46 0

İlginizi Çekebilir

1

Kepez Belediyesince emekli personele yönelik program düzenlendi

2

Salon Hokeyi Kadınlar Süper Lig maçları Alanya'da yapıldı

3

Arçelik çalışanları Perakende Günü'nde sahada tüketicilerle buluştu

4

Anamur ilçesinde 33 dairelik adliye lojmanı yapılacak

5

Antalya'da "Sürdürülebilirlik Akademisi" çalışmaları başladı

6

Isparta'da vücut bütünlüğü bozuk halde ölü bulunan çobanın uzuv araması sürüyor

7

Adana'da Seyhan Şehit Yavuz Öztürk Halk Eğitim Merkezi tanıtıldı

8

Prometeon 2025 Dakar şampiyonu Macik ile işbirliğini yeniledi

9

Karmod'dan İngiltere'ye özel hazır konteyner ofis

10

Oyuncu Levent Özdilek'in annesinin cenazesi Mersin'de defnedildi