28. Uluslararası Aspendos Opera ve Bale Festivali "Pandemic" balesiyle sürecek

28. Uluslararası Aspendos Opera ve Bale Festivali

28. Uluslararası Aspendos Opera ve Bale Festivali "Pandemic" balesiyle sürecek

ANTALYA - 28. Uluslararası Aspendos Opera ve Bale Festivali, dünya prömiyeri gerçekleştirilen "Pandemic" adlı bale eseriyle devam edecek.

Antalya Devlet Opera ve Balesinden yapılan açıklamaya göre, 4-23 Eylül'de gerçekleştirilen ve sanatseverlerin büyük beğeniyle takip ettiği festivalin tek bale eseri "Pandemic" sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Dünyada yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının başlangıcından bu yana yaşanan süreci sanatsal bakış açısıyla seyirciye aktaracak eser, yarın saat 21.00'de Aspendos Antik Tiyatro'da sahnelenecek.

Bach, Vivaldi ve Albinoni'nin müzikleri eşliğinde sunulacak balenin koreografisi Armağan Davran ve Volkan Ersoy tarafından hazırlandı. Eserin dekor ve kostüm tasarımı ise Çağda Çitkaya imzası taşıyor.



Bölgeden 17.09.2021 12:02:15 0

İlginizi Çekebilir

1

Türk savunma sanayisi 2026 yılında da hız kesmeyecek

2

Adana'da bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı

3

Hatay'da istinat duvarının çökmesi 6 araçta hasara yol açtı

4

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Kahramanmaraş'ta anahtar teslim töreninde konuştu:

5

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

6

Bodrum FK-Serikspor maçının ardından

7

Futbol: Trendyol 1. Lig

8

AK Parti Sözcüsü Çelik, Adana'da konuştu:

9

Bakan Kacır, Kahramanmaraş'ta "SOGEP" projelerinin imza törenine katıldı

10

Türkiye'nin yeni milli mühimmatı EREN göreve hazırlanıyor