3 kişinin öldüğü miras kavgası davasında tartışma çıkınca duruşma ertelendi

3 kişinin öldüğü miras kavgası davasında tartışma çıkınca duruşma ertelendi

3 kişinin öldüğü miras kavgası davasında tartışma çıkınca duruşma ertelendi

Kayseri’nin Melikgazi İlçesinde, miras nedeniyle çıkan kavgada kuzenleri Seyit, Gaffar Mehmet ile Serdar Yılmaz’ı tabancayla vurarak öldüren firari sanık Mehmet Y.’nin davasına devam edildi.
4. Ağır ceza mahkemesinde görülen duruşmaya maktullerin yakınları, sanıklardan Mehmet Y., Emre A. firari sanık Mehmet Y.’nin babası O.Y. ve taraf avukatları salonunda hazır bulundu. Duruşma sırasında müştekiler ve müşteki avukatları Mehmet Y.’nin firari Mehmet Y.’yi kaçırmasından ve yardım etmesinden dolayı tutuklanmasını talep etti. Bu sırada firari Mehmet Y.’nin babası O.Y. ve müştekiler arasında tartışma çıktı. Bunun üzerine mahkeme başkanı; mahkeme düzenin bozulması sebebi ile bazı müştekileri salondan çıkartarak duruşmayı ileri bir tarihe ertelenmesine karar verdi.

Olay
3 Ocak 2022 tarihinde Melikgazi ilçesi Hunat Mahallesi Gavremoğlu Caddesi’nde meydana gelen olayda; Mehmet Y. ile kuzenleri Seyit ve Gaffar Mehmet Yılmaz arasında miras nedeniyle tartışma çıkmış, tartışmada M.Y., 2 kardeş ile Serdar Yılmaz’ı tabancayla vurarak öldürdükten sonra kayıplara karışmıştı.


Yurt Dünya 2.02.2023 11:51:20 0

İlginizi Çekebilir

1

Düzensiz uyku çocukların fiziksel ve duygusal gelişimini olumsuz etkiliyor

2

Kariyer.net "Türkiye'de Teknoloji Dönüşümü ile Değişen Meslek Unvanları" araştırmasını yayımladı

3

Şehit Kıdemli Başçavuş Talat Okur'un cenazesi Hatay'da defnedildi

4

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi'nde depremde hayatını kaybedenler anıldı

5

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Hatay'da temaslarda bulundu

6

Antalya'da "İl Asayiş ve Güvenlik Bilgilendirme Toplantısı" yapıldı

7

Mersin'de cipin ambulansa çarpması sonucu 5 kişinin yaralandığı kaza kamerada

8

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Adana'da konuştu:

9

Kozan'da 6 Şubat'taki depremlerde hayatını kaybedenler anıldı

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremin 133. saatinde kendilerini hayata bağlayan gönüllü ile buluştular