4 kişiyi öldürmüştü, 4 kez müebbet cezası aldı

4 kişiyi öldürmüştü, 4 kez müebbet cezası aldı

4 kişiyi öldürmüştü, 4 kez müebbet cezası aldı

Sivas’ta sevdiği kadının ailesinden 4 kişiyi öldüren cinayet zanlısına her bir mağdur için ayrı ayrı 4 müebbet hapis cezası verildi.
Sivas’ta geçtiğimiz yıl Kurban Bayramı arifesi Dursun D. isimli şahıs, kendisiyle evlenmekten vazgeçen kadının ailesinin yaşadığı evi silahla basmıştı. Zanlı, 41 yaşındaki Gülbeyaz G. isimli kadının annesi Döndü Kandur’u, babası Turgut Kandur’u, kardeşi Serkan Kandur’u ve kardeşinin hamile eşi Beyza Kandur’u öldürmüştü. Olay sonrası kaçan zanlı, polis ekiplerinin 3 saatlik çalışmasıyla merkeze bağlı Yakupoğlan köyünde yaralı olarak yakalandı.
Zanlının yargılanmasına 25 Şubat tarihinde Sivas 3. Ağır Ceza Mahkemesinde başlanıldı. Davanın 2. duruşması bugün görüldü. Dursun D. duruşmaya SEGBİS sistemi üzerinden katıldı. Sanığa kasten adam öldürme suçlaması ile her gür mağdur için ayrı ayrı olmak üzere 4 ket müebbet cezası verildi.


Yurt Dünya 13.04.2021 18:12:55 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da İskenderun-Topboğazı Otoyolu'nda çalışmalar sürüyor

2

Bucak'ta otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

3

Türkiye Turizm Tedarik Akdeniz Buluşmaları Antalya'da başladı

4

Adana'da müstakil evde çıkan yangın söndürüldü

5

Gençler, bowling il birinciliği müsabakasında yarıştı

6

Kış aylarında cilt kuruluğu ve egzama şikayetleri artıyor

7

Türkiye Sigorta'dan basketbola ilgiye yönelik araştırma

8

Luxera GYO 2026'da 4 yeni projeye başlayacak

9

Osmaniye’de ormanlarda gece denetimi

10

Bozyazı Kaymakamı Topsakaloğlu, esnafı ziyaret etti