5 saatlik çalışmayla kardan kapanan yol açılarak hasta kadın paletli ambulansla kurtarıldı

5 saatlik çalışmayla kardan kapanan yol açılarak hasta kadın paletli ambulansla kurtarıldı

5 saatlik çalışmayla kardan kapanan yol açılarak hasta kadın paletli ambulansla kurtarıldı

Erzincan’ın Refahiye ilçesinde yolu kar ve tipi nedeniyle kapanan köyde hastalanan Melek Ciboğlu, İl Özel İdaresi karla mücadele ve 112 Acil Servis ekiplerinin 5 saatlik çalışma sonucu hastaneye kaldırıldı.
İlçeye 15 kilometre uzaklıktaki Yeniyurt Köyünde yaşayan ve aniden rahatsızlanan Melek Ciboğlu (65) yakınları 112 Acil Servisi arayarak yardım istedi. İhbarın ardından kar ve tipi nedeniyle yolu kapanan köye ambulansla gidemeyen sağlık görevlileri, İl Özel İdaresi ekiplerinden yardım istedi. Bölgeye giden ekipler, yaklaşık 5 saatlik çalışma sonucu köy yolunu ulaşıma açtı. Köye paletli ambulansla ulaşan sağlık görevlileri, hasta Ciboğlu’a ilk müdahaleyi evinde yaptı. Ekipler daha sonra hasta kadını Refahiye Devlet Hastanesine kaldırdı. Sağlık durumu iyi olan Ciboğlu, karla mücadelece ve sağlık ekiplerine teşekkür etti.
Öte yandan Erzincan ve çevresinde etkili olan kar yağışı ve tipi sebebiyle 226 köy yolu ulaşıma kapandı. Kapalı köy yollarının açılması için İl Özel İdaresi ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.


Güncel 18.02.2021 10:09:07 0

İlginizi Çekebilir

1

Yeni Malatyaspor yeterli oyuncuyla sahaya çıkmadığı için Isbaş Isparta 32 FK maçı iptal edildi

2

GÜNCELLEME 4 - Osmaniye'de yolcu otobüsünün tıra çarptığı kazada 7 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

3

Sudan'a çadır ulaştıracak gemi Mersin'den uğurlandı

4

İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası keman virtüözü Robert Lakatos'u ağırladı

5

GÜNCELLEME 3 - Osmaniye'de yolcu otobüsünün tıra çarptığı kazada 7 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

6

Antalya'da "Gönüllülük Ödülleri" programı düzenlendi

7

Türk Sağlık-Sen Rize Şubesi’nde Hemşehrimiz Süleyman Sarısoy Dönemi Başladı

8

IAEE MECA Konferansı'nda kritik minerallerin enerji dönüşümündeki rolü ele alındı

9

Ormana'ya "en iyi turizm köyü" tabelası takıldı

10

Osmaniye'de yolcu otobüsünün tıra çarptığı kazada 7 kişi öldü, 11 kişi yaralandı