6. kattan düşen 4 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

6. kattan düşen 4 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

6. kattan düşen 4 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Kırıkkale’de kardeşleri ile birlikte oynarken 6. kattaki dairede pencereden beton zemine düşen 4 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.
Olay, saat 20.00 sıralarında Kırıkkale merkez Hüseyin Kahya Mahallesi’ndeki Turgut Reis Caddesi üzerindeki bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yabancı uyruklu 4 yaşındaki Mustafa Habibi, kardeşleri ile birlikte oynarken 6. katın penceresinden beton zemine düştü. Komşularının ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde 4 yaşındaki çocuğun hayatını kaybettiği belirlendi. O esnafa işi olan anne ise gözyaşları içinde çocuğunu uzaktan izlerken komşuları sakinleştirdi. Polis, olayın yaşandığı alanda şerit çekerek tahkikata başladı. Çocuğun cansız bedeni Kırıkkale Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.
Minik çocuğun kardeşleri ile birlikte oynarken beton zemine düştüğünü ifade eden Murat Oflaz, diğer kardeşinin de düşmekten son anda kurtulduğunu söyledi.


Yurt Dünya 3.06.2020 21:03:34 0

İlginizi Çekebilir

1

Okul sporları Kick boks müsabakaları yoğun katılım

2

Mersin'de Akdeniz Belediyesince yenilenen parka şehidin adı verildi

3

Osmaniye'de 122 üreticiye ekipman desteğinde bulunuldu

4

Hatay’da toprağa gömülü halde bulunan 10 yaşındaki çocuğun tedavisi sürüyor

5

Osmaniye’de 122 üreticiye 3,3 milyon liralık ekipman desteği

6

Mevlana Celaleddin-i Rumi vefatının 752. yılında Kepez'de anıldı

7

Kahramanmaraş'ta "81 İlde 81 Orman" projesi kapsamında 30 bin fidan toprakla buluştu

8

Burdur'da fahiş fiyat ve stokçuluk denetimleri yapıldı

9

Türkiye Katılım Sigorta'dan TARSİM'e ziyaret

10

Belen'de Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kutlandı