7. Tematik Kış Kampı Gönül Coğrafyası sona erdi

7. Tematik Kış Kampı Gönül Coğrafyası sona erdi

7. Tematik Kış Kampı Gönül Coğrafyası sona erdi

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün organize ettiği 7. Tematik Kış Kampı Gönül Coğrafyası sona erdi. Kampta Türkiye’de eğitim gören 36 farklı ülke gelen öğrenciler düzenlenen faaliyetler ile hem Samsun’u tanıdı hem de Türkiye hakkında bilgiler edindi.
Münevver Ayaşlı Öğrenci Yurdu’nda düzenlenen kampın son gününde öğrencilere gazeteci-yazar Süleyman Gündüz konferans verdi. Gündüz, “Seçemediğimiz şeyler zenginliğimizdir; üstünlüğümüz değil. Ayrıca bütün insanlığa örnek olacak kutlu bir mücadelenin lideridir. Mücadelesi insanlığın geleceğe dair birlikte yaşama umudunu korumak içindi. Sizler sevginin, adaletin, merhametin, dayanışmanın, paylaşımın ve barışın egemen olduğu bir dünyayı kurmalısınız. Sizler insanlığın geleceğisiniz. Hayatınızın merkezi iyi insan olmak olmalıdır” dedi.
Kampın son bölümünde Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Recep Ali Er, kapanış konuşmasını yaptıktan sonra öğrencilere katılım belgelerini verdi. Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Recep Ali Er’e, Samsunspor forması hediye etti. Er, “İnşallah Samsunspor’u Süper Lig’de göreceğiz” dedi. Er, Gönül Coğrafyası Kampı’nda ‘Bir kahvenin kırk yıl hatırı vardır’ diyerek önlüğü takıp öğrencilere kahve ikram edip, emeği geçen personele de teşekkür etti. Son olarak öğrencilerle sohbet eden Recep Ali Er, yemekte bir araya geldi.

“Kamp verimli geçti”
7. Tematik Kış Kampı Gönül Coğrafyası etkinliğinin çok verimli geçtiğini ifade eden Feyzullah Dereci, “Kamp süresi boyunca birbirinden değerli konuklarımızla öğrencilerimiz tanışma ve sohbet etme imkanı buldu. Hem ilimizi hem de ülkemizi yurt dışından eğitim için gelen öğrencilerimize en güzel şekilde tanıtmak ve onların keyifli zaman geçirmelerini sağlamak için en iyi şartları sunduk. Etkinlik boyunca hem bizlere destek veren hem de etkinliğin düzenlemesinde emeği olan herkese teşekkür ederim” şeklinde konuştu.


Güncel 3.02.2023 21:10:05 0

İlginizi Çekebilir

1

Silifke'de refüje çıkan tırda maddi hasar oluştu

2

Hatay'da polis, piroteknik maddelere yönelik denetim yaptı

3

Mersin'de sağanaktan etkilenen alanlarda temizlik ve onarım çalışmaları sürüyor

4

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Osmaniye'de konuştu:

5

Hatay'da depoda 642 bin uyuşturucu hap ele geçirildi

6

Bakan Bayraktar: Türkiye’nin nükleer serüveninde bu yıl hedefimiz ilk elektriği üretmek

7

Sağlık Bakan Yardımcısı Okumuş, Tıbbi Tedarik Zinciri Yönetimi Kongresi'nde konuştu:

8

AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, kentteki önemli projeleri inceledi

9

Antalya'da dün kaybolan kadın havalimanında bulundu

10

Milli füzeleri prangadan kurtaran motorlar ilgi odağı