7 yıldır kayıp kızına seçmen kağıdı çıktı, anne "Kızımı bulun" diye seslendi

7 yıldır kayıp kızına seçmen kağıdı çıktı, anne

7 yıldır kayıp kızına seçmen kağıdı çıktı, anne "Kızımı bulun" diye seslendi

Zonguldak’ta 7 yıl önce evden ’internet kafeye gidiyorum’ diyerek kaybolan ve bulunamayan Nesrin Koçaklı’ya seçmen kağıdı çıktı. Anne Yeter Koçaklı, kızının yaşama ihtimaline değinerek "Kızımı bulun" dedi.
2017 yılında Mithatpaşa Mahallesi’nde yaşayan Nesrin Koçaklı’dan, ’internet kafeye gidiyorum’ diyerek evden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamadı. Olayın üstünden 7 yıl geçmesine rağmen 15 yaşındaki Koçaklı’dan bir iz bulunamadı.
7 yılın ardından kayıp kız çocuğu Nesrin Koçaklı’ya seçmen kağıdı çıktı. Anne Yeter Koçaklı seçmen kağıdını görünce büyük şok yaşarken, acıları bir daha katlandı. Yeter Koçaklı, “7 senedir kızım kayıp. Tutmuşlar bana oy kağıdını verdiler Nesrin Koçaklı’nın. Benim kızım nerede? Neden bulmuyorlar. Oy kağıdı çıkarıyorlar. Acımı tazeliyorlar. Benim kızım nerede? Kızımın ölüsünü ya da dirisini istiyorum. 7 yıldır kayıp olan kızıma oy kağıdı çıkmış” dedi.
Yetkililerden yardım isteyen Koçaklı, “Oy kağıdını görünce şaşırdım. Acılarım tazelendi. Muhtarım da dedi ki ’al bunu evine koy hatıra kalsın.’ Benim kızım neden bulunmuyor? Benim içim çok kan ağlıyor. Herkesin evladı var. 7 yıldır ne ölüsü ne dirisi. Bir yerden haberini de alamadık. Ay benim kapım çalınacak, ay telefon gelecek, ay ölüsü gelecek diye hayallerle yaşıyorum. Benim devletim bana el atsın. Kızımı bulmayı nasip etsin bana” diye konuştu.


Güncel 6.05.2023 11:24:42 0

İlginizi Çekebilir

1

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

2

ALKÜ'den Akseki MYO'ya Togg desteği

3

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerden etkilenen Hatay, 2027'de tamamen yenilenmiş altyapıya kavuşacak

4

IC İçtaş İnşaat King Khalid Uluslararası Havalimanı terminallerinin yapımını tamamladı

5

Hatay'da minibüsle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

6

Beyaz örtü içinde Salda Gölü manzaralı kayak keyfi

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Deprem, vefat, tedavi zorluklarını sporla aştı, milli takımla gururlandı

8

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde 14 sporcusunu kaybeden İstiklalspor, sahadaki başarısıyla kente umut oluyor

9

Kolon kanserinde düzenli tarama erken tanı için belirleyici rol oynuyor

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede aşçı, kendisini hayata bağlayan AFAD arama kurtarma ekibiyle buluştu