7 Ocak Taraftarlar Derneği'nde Vedat Köle Başkan Seçildi

7 Ocak Taraftarlar Derneği

7 Ocak Taraftarlar Derneği'nde Vedat Köle Başkan Seçildi

Osmaniyespor taraftar derneği pandemi nedeniyle ertelenen kongrelerini bugün yaptılar. Mevcut başkan Sedat Köle'nin aday olmadığı kongrede başkanlığa  Vedat Köle getirildi.

Bugün itibariyle 7 Ocak taraftarlar derneğinde Vedat Köle dönemi resmen başlamış oldu. Derneğin kurucularından olan başkan Köle kongrede yaptığı konuşmada şunları söyledi. "Bu kongremiz sadece bir görev değişikliğidir. Bugüne kadar yönetimimizde görev yapan, emek veren arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Her bir üyemizle birlikte dün olduğu gibi bugünde takımımızın yanında olacağız. Yeni yönetimde görev yapacak olan arkadaşlarımıza da şimdiden başarılar diliyorum. Kongremize katılan herkese teşekkür ediyorum." Dedi.

Vedat Köle başkanlığında oluşan 7 Ocak taraftarlar derneği yönetimi ise şu isimlerden oluştu. Başkan vedat köle Başkan vekili Fikret vayıs Başkan. Yrd ali Ertuğ türk Başkan. yrd fatih karpuz As başkan Mustafa Usta Muhasip ali gökalp Genel sekreter. ali Türkmen Basın sözcüsü murat özdem Dernek avukatı. Sait kenar Sosyal medya sorumlusu Fevzi kiriş /ugur cetinkurt Denetim kurulu, onur kurum, Hüseyin Baran, Fevzi Kiriş, Musa Has, Yönetici. Ali Serhan Abasıkeleş Tayfun Torun Hakan Kılınç Mustafa cağatay günar Habip özgüven Armağan catalbaş Hasan tut Dogukan Güneyli Caylağan Şaştım Levent Küncü.



Spor 4.07.2021 22:33:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Voleybol: FIVB Kadınlar Milletler Ligi

2

Voleybolda milli maçın ardından

3

TFF Hakem Akademisi ile 5 üniversite arasında iş birliği protokolü imzalandı

4

Adanalı minik atletler Türkiye şampiyonasına hazırlanıyor

5

Antalya'da Brooks Brothers Türkiye Masters Takımlar Tenis Şampiyonası devam ediyor

6

Antalya'da 10. İşitme Engelliler Avrupa Şampiyonası yapılacak

7

Adana ve Hatay'da Gençlik Haftası kutlamaları başladı

8

Hatayspor, Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürdü

9

Bilgi Üniversitesi öğrencileri Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün ile buluştu

10

Voleybol Milletler Ligi, Vodafone ile işbirliği yaptı