90 yaşındaki Vesile Nine’nin ‘Tayyip Erdoğan’ hayali gerçek oldu

90 yaşındaki Vesile Nine’nin ‘Tayyip Erdoğan’ hayali gerçek oldu

90 yaşındaki Vesile Nine’nin ‘Tayyip Erdoğan’ hayali gerçek oldu

Van’ın Erciş ilçesinde yaşayan 90 yaşındaki Vesile Coşar, hayali olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafına kaymakam sayesinde kavuştu.
8 çocuğu olan ve yıllardır Erdoğan sevgisiyle yaşayan Coşar, yaşadığı evin odasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafını asmak istedi. Coşar, bu talebini yanında kalan oğluna iletti. Bunun üzerine oğlu tarafından durumun İlçe Kaymakamı Nuri Mehmetbeyoğlu’na iletilmesi üzerine istenilen fotoğraf hazırlanarak teslim edildi. Oğlunun getirdiği fotoğrafı odasına astıran Vesile Coşar, Erdoğan’a olan özlemini bu şekilde gidermeye çalışıyor.
Vesile Coşar, ümmetin Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan razı olduğunu belirterek, “Allah, Muhammed ondan razı olsun. Halkımız da ondan razıdır. Allah ömrünü uzun etsin inşallah” dedi.
Coşar’ın oğlu ise annesinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafını istediğini belirterek, “Annem bana ‘ben reisin fotoğrafını istiyorum, onu çok seviyorum, bakacağım’ demesi üzerine ben de kaymakam beye durumu söyledim. Talebimizi kabul ettiler ve çerçevelenmiş fotoğrafı bize verdiler. Getirip annemin odasına astım. Annemin de hayali gerçek oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.


Güncel 8.12.2022 18:03:19 0

İlginizi Çekebilir

1

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

2

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerden etkilenen Hatay, 2027'de tamamen yenilenmiş altyapıya kavuşacak

3

IC İçtaş İnşaat King Khalid Uluslararası Havalimanı terminallerinin yapımını tamamladı

4

Hatay'da minibüsle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

5

Beyaz örtü içinde Salda Gölü manzaralı kayak keyfi

6

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Deprem, vefat, tedavi zorluklarını sporla aştı, milli takımla gururlandı

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde 14 sporcusunu kaybeden İstiklalspor, sahadaki başarısıyla kente umut oluyor

8

Kolon kanserinde düzenli tarama erken tanı için belirleyici rol oynuyor

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede aşçı, kendisini hayata bağlayan AFAD arama kurtarma ekibiyle buluştu

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Kahramanmaraş'ın yeniden inşasında depremzede mimar ve mühendisler de yer aldı