Yarbaşı'nda Atatürk Bulvarı şimdi daha güzel

 Yarbaşı

Aksoy: “Belediye olarak, halkımızın yaşam kalitesini artırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Amacımız, vatandaşlarımızın güvenli ve konforlu bir şekilde yolları kullanmalarını sağlamak.”

Düziçi İlçesi Yarbaşı Beldesi Belediye Başkanı Ökkeş Aksoy yol sorunlarının en kısa sürede giderileceğinin altını çizerek “Belediye olarak, halkımızın yaşam kalitesini artırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Amacımız, vatandaşlarımızın güvenli ve konforlu bir şekilde yolları kullanmalarını sağlamak.” dedi.

Başkan Aksoy, "Bu yolun yapımında bizlerden desteğini esirgemeyen TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı,Osmaniye Milletvekili Derya Yanık’a,TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi,Osmaniye Miletvekili Seydi Gülsoy'a, Ak Parti Osmaniye İl Başkanı Mehmet Sadi Binboğa’ya,Karayolları 5.Bölge Müdürü İlhan Aytekin’e,Karayolları 59.Şube(Osmaniye)Şefi Osman Kıngır’a Yarbaşı Beldemiz adına teşekkür ediyoruz.Beldemiz sınırları içerisindeki tüm yollarımız tamamlanana kadar durmak yok, yola devam!" diye konuştu.
 



Osmaniye 24.08.2024 14:49:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da kamyona çarpan otomobildeki 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

2

Adana'da park halindeki otomobilde yaşanan patlamada 1 kişi öldü

3

Topçu Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul Aker Kemer'de anıldı

4

Osmaniye’de mavi yumurtlayan tavukları çalan şüpheli polis tarafından yakalanıp tutuklandı

5

Antalya'da "15. Uluslararası Yeni Yıl Pazarı" açıldı

6

EMŞAV Tarsus hizmet binası açıldı

7

Mersinli şehit için oluşturulan hatıra ormanına yeni fidanlar dikildi

8

Antalya'da şarampole devrilen tırın bir eve çarparak durabildiği kazada sürücü yaralandı

9

Manavgat Ziraat Odası Başkanı Metin'den çiftçilere ÇKS uyarısı

10

MASTOB Başkanı Süral, iş yeri açma yönetmeliğini değerlendirdi