A101 ve Şef Sivrioğlu, içerik üreticileriyle workshop etkinliğinde buluştu

A101 ve Şef Sivrioğlu, içerik üreticileriyle workshop etkinliğinde buluştu

A101 ve Şef Sivrioğlu, içerik üreticileriyle workshop etkinliğinde buluştu

İSTANBUL - A101, Şef Somer Sivrioğlu tarafından markanın ürünleriyle özel olarak hazırlanan tadım menüsü ve workshop etkinliğinde sosyal medyadaki içerik üreticilerini ağırladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, marka, işbirliği yaptığı Şef Somer Sivrioğlu'nun restoranı Efendy'de tadım etkinliği gerçekleştirdi.

Etkinlikte, Sivrioğlu'nun A101 ürünleriyle hazırladığı yemekler davetlilere sunuldu. Program, A101 Pazarlama Müdürü Yeliz Yahşi Bilgiç ve Somer Sivrioğlu'nun konuşmaları ile başladı.

Sercan Yaşar moderatörlüğünde gerçekleşen program, Berat Çokal (Mösyö Şokola), Sefa Okyay Kılıç, Deniz Özpınar, Ecem Çebi, Nilay Keçeci, Rıfat Yüzüak, Zeynep Özbayrak ve Akasya Asıltürkmen gibi sosyal medya etkileyicilerinin katılımıyla workshop etkinliğiyle devam etti.

- "Ürün kalitesini her zaman en üst düzeyde tutmaya özen gösteriyoruz"

Açıklamada etkinlikteki konuşmasına yer verilen Bilgiç, sürekli iyileşmeyi ve perakende alanında yeniliklerin öncüsü olmayı gaye edinen bir marka olduklarını ve ürünlerin kalitesini her zaman en üst düzeyde tutmaya özen gösterdiklerini belirterek, "A101 için özel olarak üretilen ürünlerin, değerli şeflerimiz tarafından da güvenilerek tercih edilmesi de bunun bir göstergesi." ifadesini kullandı.

Sivrioğlu da A101 ürünlerinin kalitesi ve çeşitliliği sayesinde şefler tarafından da güvenilerek tercih edildiğini ve kendisinin de severek ürünleri kullandığını aktardı.

Sivrioğlu, "Geçtiğimiz sene olduğu gibi bu yılın başında da bu keyifli tadım etkinliğinde bir araya gelmekten çok mutluyuz. Her zaman olduğu gibi A101 tarafından üretilen ürünlerin yüzde 101 arkasındayız." açıklamasında bulundu.

Etkinlik kapsamında, A101 Instagram hesabında gerçekleştirilen çekilişle 3 kişiye Sivrioğlu'nun "Anadolu Türk Mutfağında Bir Macera" imzalı kitabı hediye edildi.



Ekonomi 24.01.2024 15:28:34 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da narenciye balının hasadı başladı

2

Kışı hareketli geçiren Antalya'da turist sayısında rekor beklentisi

3

Adana'da "Gençler İçin Finansal Okuryazarlık Eğitim Programı" ödül töreni düzenlendi

4

Adana'da yavru sazan üretim sezonu sağımla başladı

5

Histamin intoleransı en çok orta yaşlı kadınlarda gözüküyor

6

Vodafone Business 10 bin işletmenin dijital yetkinliğini ölçecek

7

Adana'da "Ekonomi ve Hukuk Buluşmaları" programı düzenlendi

8

Hatay'da depremzede çiftçilere pamuk ve soya tohumu desteği

9

Mersin'de IPARD 3 Proje Lansman toplantısı yapıldı

10

Mersin Erdemli'de yenidünya hasadına başlandı