Abant bembeyaz oldu

Abant bembeyaz oldu

Abant bembeyaz oldu

Bolu’nun önemli turizm merkezlerinden Abant, Aralık ayının son günlerinde bembeyaz oldu. Karla kaplanan Abant Gölü Milli Parkı’nda kartpostallık görüntüler oluştu.
Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden birisi olan ve dört mevsim ziyaretçilerin akınına uğrayan Abant Gölü Milli Parkı’nda, 2 gündür etkili olan kar yağışıyla beyaza büründü. Abant Gölü Milli Parkı’nda bulunan göl çevresindeki çam ağaçlarının karlarla kaplanması kartpostallık görüntüler oluşturdu.
Mevsimin ilk kar keyfini Abant’ta yaşamak isteyen tatilciler ve fotoğraf tutkunları, büyüleyen manzara eşliğinde vakit geçirdiler. Kar yağışına aldırış etmeyen tatilciler, göl çevresinde bulunan yürüyüş parkurunda yürüyerek ve kar topu oynayarak karın tadını çıkardılar.


Güncel 26.12.2022 12:45:24 0
Anahtar Kelimeler: abant bembeyaz oldu

İlginizi Çekebilir

1

Türk kültürüne ait motifler, Hasan ustanın 29 yıllık emeğine ilham veriyor

2

Adana'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan şüpheli tutuklandı

3

Türkiye'den yurt dışına sebzede en çok domates, salatalık ve biber tohumu gönderiliyor

4

Yapay zekayla oluşturulan sahte hasar görselleri, aynı teknolojiyle çözümleniyor

5

Bucak'ta emekli resim öğretmeni elektrik trafolarını süslüyor

6

Genç Gelişim Akademisi'nden gençleri geleceğe hazırlayan lider buluşmaları

7

Adana'da apartman dairesinde çıkan yangın söndürüldü

8

Adana'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan 4 zanlıdan 3'ü tutuklandı

9

Kumluca'da 27. Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası başladı

10

32. Golf Mad Turnuvası sona erdi