ABD’de okula düzenlenen saldırıda can kaybı 6’ya yükseldi

ABD’de okula düzenlenen saldırıda can kaybı 6’ya yükseldi

ABD’de okula düzenlenen saldırıda can kaybı 6’ya yükseldi

ABD’nin Tennessee eyaletinde okula düzenlenen silahlı saldırıda can kaybı 6’ya yükseldi.
ABD’nin Tennessee eyaletinde yer alan Nashville’de kiliseye ait okula düzenlenen silahlı saldırıda can kaybı arttı. Yetkililer, saldırıda 3’ü çocuk, 3’ü yetişkin toplam 6 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Nashville Polis Departmanı sözcüsü Don Aaron, saldırganın genç bir kadın olduğunu aktararak, saldırganın en az iki yarı otomatik tüfeği ve bir tabancası olduğunu söyledi. Aaron, beş kişilik bir ekipten iki memurun saldırganı yerel saatle 10.27’de vurarak etkisiz hale getirdiğini belirterek, saldırganın kimliğinin henüz bilinmediğini ifade etti.
Yaklaşık 200 öğrencisi bulunan okulun Covenant Presbiteryen Kilisesi’ne bağlı olduğu ve ilk ve orta derecede eğitim verdiği belirtildi.
Kar amacı gütmeyen bir araştırma merkezi olan The Violence Project verilerine göre, ABD’de 1966’dan bu yana 191 katliamdan sadece 4’ü bir kadın saldırgan tarafından gerçekleştirildi.


27.03.2023 21:33:43 0

İlginizi Çekebilir

1

Bilgi Üniversitesi pediatrik ağrı yönetimi konusunda uluslararası eğitime ev sahipliği yaptı

2

İDSO DenizBank Konserleri'nde Bringuier kardeşler sahne alacak

3

Yeditepe Üniversitesinden yeni nesil teknoloji ve girişimcilik modeli

4

AXA Türkiye'den yeni sağlık sigortası yönetmeliği değerlendirmesi

5

Antalya'daki turizmciler AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

6

Ray Sigorta "Ray Connect" mobil uygulamasını tanıttı

7

Radisson Otel Grubu "Yılın En İtibarlı Zincir Oteli" seçildi

8

Mersin'de cipin çarpması sonucu ölen 3 yayanın cenazeleri toprağa verildi

9

Antalya'daki otobüs kazasında hayatını kaybeden Aslı Çevik'in cenazesi defnedildi

10

Tami yeni ödeme çözümü CepPOS'u tanıttı