Acıbadem Bursa Hastanesi sağlıkçıları da aşı yaptırdı

Acıbadem Bursa Hastanesi sağlıkçıları da aşı yaptırdı

Acıbadem Bursa Hastanesi sağlıkçıları da aşı yaptırdı

Çin’den getirilen korona virüs aşısı 81 ilde olduğu gibi Acıbadem Bursa Hastanesinde de sağlık çalışanlarına uygulanmaya başlandı.
Türkiye’nin dört bir yanında sağlıkçılara uygulanan aşılama Acıbadem Bursa Hastanesinde de başladı. Hastanede çalışan ancak hastalığı geçirmemiş sağlıkçılara tek tek Çin’den getirilen korona virüs aşısı uygulanıyor. Sağlıkçıların ardından risk gruplarına göre aşılamaya devam edilecek.
Acıbadem Bursa Hastanesi hekimlerinden ilk aşı olan Kulak Burun Boğaz Uzmanı Prof. Dr. Levent Erişen ve Kadın Doğum Uzmanı Prof. Dr. Tufan Bilgin de, "Tüm dünyanın öncelikli sorunu olan salgın sürecinin aşılmasında aşılanma çok önemli. Bir sağlık çalışanı, bilinçli bir vatandaş olarak aşımızı yaptırdık. Aşı olanın korunmaya devam etmesi, maske-mesafe-hijyen kurallarına uyması gerektiğini hatırlatmak isteriz" dedi.


Güncel 14.01.2021 13:07:46 0

İlginizi Çekebilir

1

Burdur'da Dünya Sulak Alanlar Günü etkinliği gerçekleştirildi

2

Hatay'da hayırsever iş insanının desteğiyle yaptırılan okul hizmete girdi

3

Türk Kızılay Hatay Şube Başkanı Kimyonoğlu, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

4

Adana'da polis ekipleri okulların çevresinde denetim yaptı

5

Kalite güvencesi sistemleri eğitimin sürekli gelişimine önemli katkı sunuyor

6

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 111 şüpheliyi yakaladı

7

Alanya'da ilk ders “bayrak sevgisi” temasıyla başladı

8

Antalya'da otobüs kazasında hayatını kaybedenlerin cenazeleri yakınlarına teslim ediliyor

9

Antalya'da hortum ve fırtınadan zarar gören üreticiye sera naylonu dağıtıldı

10

Antalya'da "Sanat Üzerine Sohbetler" söyleşisi düzenlendi