Acil durumda güvenlik konuşuldu

Acil durumda güvenlik konuşuldu

Acil durumda güvenlik konuşuldu

DÜZCE – Düzce Valisi Cevdet Atay başkanlığında acil durumlarda güvenlik hizmetlerinin etkin biçimde yürütülmesi amacıyla toplantı yapıldı.
Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen Vali Cevdet Atay’ın başkanlık yaptığı toplantı da Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER), izleme, değerlendirme ve koordinasyon kurulu bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.
GAMER; Kamu düzeni ve güvenliğini bireylerin temel hak ve hürriyetlerini, toplumun huzur ve güvenliğini temin etmeye yönelik faaliyetler ile doğa, insan ve teknoloji kaynaklı acil durumlarda ortaya çıkabilecek her türlü güvenlik riskinde, güvenlik odaklı olarak ilgili kuruluşlar arasında koordinasyon ve işbirliğini sağlıyor.


Güncel 24.08.2022 15:18:14 0
Anahtar Kelimeler: acil durumda güvenlik konuşuldu

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da bir kişi aracında ölü bulundu

2

Mersin'de kuyumcuyu soyan zanlı tabancayla havaya ateş ederek kaçtı

3

Türkiye'de her 10 tüketiciden 8'i daha akıllı ve enerji verimli cihazlar istiyor

4

Antalya'da uyuşturucu operasyonunda 30 şüpheli yakalandı

5

Bozyazı ilçesinde dolu etkili oldu

6

Obilet kayak tatili için öne çıkan rotaları paylaştı

7

Red Bull Basement 2026'nın yeni dönem başvuruları açıldı

8

Adana'da 2 kediyi kamyonetiyle ezen sürücü 1 ay barınakta çalışacak

9

FedEx, Türkiye üzerinden Asya Pasifik ile ABD'yi bağlayan haftada 5 uçuş başlattı

10

Sanal kumar bağımlısı 5 yıllık kabusundan Yeşilay sayesinde kurtuldu