Açlık grevindeki doktor belediye önünde fenalaştı

Açlık grevindeki doktor belediye önünde fenalaştı

Açlık grevindeki doktor belediye önünde fenalaştı

Bursa’da açlık grevi başlatan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Kayhan Turan, Mudanya Belediyesi önünde fenalaşınca 112 ambulansı ile hastaneye kaldırıldı.
Bursa’nın Mudanya ilçesinde yapacağı hastanenin projesini belediyenin iptal ettiği gerekçesiyle açlık grevine başlayan ortopedi doktoru Kayhan Turan, açlık grevinin 8’inci gününde fenalaştı. Vatandaşların ihbarı sonucu tek kişilik eylemin yapıldığı noktaya gelen 112 sağlık ekipleri, 8 gündür açlık grevi yaptığı için bitkin düşen doktoru ambulansla hastaneye kaldırdı.
Kayhan Turan’ın şekerinin düştüğü, tansiyonunun da normal değerlerinin üzerine çıktığı hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Ceylan Hastanesi’ne kaldırılan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Kayhan Turan, Mudanya’ya yapacağı ortopedi ve travmatoloji hastanesinin engellendiğini öne sürerek açlık grevi başlatmıştı.


Güncel 20.02.2023 18:20:57 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de yolcu otobüsü devrildi, 3 yaralı

2

Osmaniye'deki uluslararası yarı maratona "21 Aralık en uzun gece" ayarı

3

Antalya'da park halindeki otomobile hafif ticari aracın çarpması sonucu 2 kişi yaralandı

4

Hatay'da kayıp olarak aranan yabancı uyruklu çocuk gömüldüğü topraktan yaralı çıkarıldı

5

Isparta'da dağlık alanda ölü bulunan çoban toprağa verildi

6

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi

7

Osmaniye'de tıra çarpan otobüsteki 7 kişinin öldüğü kazaya ilişkin 2 sürücü tutuklandı

8

Osmaniye'de otobüsün tıra çarptığı kazada ölen 2 kişinin cenazesi Gaziantep'te defnedildi

9

Alanya'da sağanak nedeniyle iş yerlerini su bastı, araçlarda mahsur kalanlar kurtarıldı

10

Dörtyol ilçesinde uyuşturucu operasyonunda yakalanan zanlı tutuklandı