Adana Büyükşehir Belediyesinden yardım eli

Adana Büyükşehir Belediyesinden yardım eli

Adana Büyükşehir Belediyesinden yardım eli

Adana Büyükşehir Belediyesi, selin vurduğu Kastamonu’daki arama kurtarma çalışmalarına katılmak üzere itfaiyeden uzman ekip ile arama kurtarma köpeği ’Maya’yı önceki gün bölgeye gönderdi.
Kastamonu’daki selden etkilenen vatandaşlara ulaştırılmak üzere bir tır dolusu malzeme de gönderen Adana Büyükşehir Belediyesi, bir yardım tırı da yangınların mağdur ettiği Muğla’ya gönderdi. Ayrıca belediye selin vurduğu Kastamonu’daki arama kurtarma çalışmalarına katılmak üzere itfaiyeden uzman ekip ile arama kurtarma köpeği Maya’yı önceki gün bölgeye gönderdi.
Yaşanan felaketlerin neden olduğu olumsuzlukların dayanışma ruhuyla azaltılabileceğini belirten Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Bizim milletimizin en önemli özelliklerinin başında, zor zamanlarda birlik olmak ve dayanışma ruhu göstermek gelir. Ancak birbirimize destek olduğumuzda yaşanan acıları azaltabilir ve yaralarımızı sarabiliriz. Selde ve yangınlarda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum” dedi.


Güncel 15.08.2021 12:05:17 0

İlginizi Çekebilir

1

Dünya 9-17 Yaş Grupları Hızlı ve Yıldırım Satranç Şampiyonası Antalya'da başladı

2

Hatay'da Türk Kızılay ve Kore Kızılhaçından depremzede çocuklara etkinlik

3

Akdeniz'de görülen Hint-Pasifik kökenli oluklu yengeçler İskenderun'da inceleniyor

4

Kahramanmaraş'ta lise öğrencilerine Sahil Güvenlik Komutanlığı tanıtıldı

5

Burgan Bank, Great Place to Work Sertifikası'nın sahibi oldu

6

Borusan Otomotiv sektörel dönüşümü değerlendirdi

7

Osmaniye'de Genç Erkekler Basketbol İl Birinciliği müsabakaları yapıldı

8

Mut ilçesinde öğrencilere Togg'un T10X modeli tanıtıldı

9

Okul sporları Kick boks müsabakaları yoğun katılım

10

Mersin'de Akdeniz Belediyesince yenilenen parka şehidin adı verildi