Adana Gündoğdu Vakfı Seyhan Yıldırım Spora transfer oldu

Adana Gündoğdu Vakfı Seyhan Yıldırım Spora transfer oldu

Hatayın Erzin ilçesin de TVF 1. Ligde mücadele eden Erzin Yeşilkent spor voleybol takımımda 4 sezondur kaptanlık yapan başarılı pasör oyuncu Rıdvan Karataş takımına veda etti ve Adana Gündoğdu vakfı Seyhan Yıldırım voleybol takımına transfer oldu ve orda başarısını sürdürecek. 
Erzin Yeşilkent spor voleybol takımının teknik direktörü Güntaç Yılmaz yaptığı duygusal açıklamada şunları söyledi”
Olimpiyat, Dünya ve Avrupa Şampiyonu İşitme Engelliler Milli Takımımızın Pasörü Rıdvan Karataş, Erzin formasını giydiği ilk sezonda Kaptanlığını üstlendiği Hatay Erzin Yeşilkent Sporu Voleybol 2.Lig Türkiye Şampiyonluğuna taşıyarak şehrimizin sportif açıdan elde ettiği en büyük başarılardan birinin altına imzasını atmıştı.
Erzin'in 1. Ligde geçirdiği üç sezonda ligin en düşük bütçeleriyle kurulmuş takımlarımızın Kaptanı olarak sahaya çıkmaya devam eden Milli Yıldızımız, 1.Ligde oynadığı harika oyunla sezon başlarında Erzin bu sene kesin düşer diyenleri her defasında yanıltmış, büyük bütçeli takımları birçok kez yenerek playofflara giden kulüpleri belirlememizdeki en önemli karakterlerden birisi olmuştur.
Kulübümüzün Erzin'li genç sporcularına abilik yaparak gelişimlerine büyük katkılar sağlayan, örnek sporcu kişiliği ve şehrimize yaşattığı büyük başarılarla taraftarlarımızın göz bebeği olan Erzin'in Büyük Kaptanı Rıdvan Karataş'ın Adana Gündoğdu Vakfı Seyhan Yıldırım Spora transfer olması
nedeniyle dört sezondur giydiği 8 Numaralı formasını Yönetim Kurulumuzun aldığı kararla bir daha giyilmemek üzere müzemize kaldırdığımızı spor kamuoyuna saygıyla duyuruyor, Milli Yıldızımıza bundan sonraki kariyerinde



Bölgeden 10.08.2023 13:05:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da nehre düşen kişi kayboldu

2

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ertaş, Hatay'da son yolculuğuna uğurlandı

3

Dörtyol'da vinçle çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

4

Dörtyol'da depremzede çocuklar model uçak etkinliğinde eğlendi

5

Adana'da şarampole devrilen otomobildeki 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

6

Kahramanmaraş'ta devrilen otomobildeki 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı

7

Kahramanmaraş'ta ağır hasarlı bina kendiliğinden çöktü

8

Hatay'da darbedilerek öldürülen kişinin ailesinden soruşturmanın genişletilmesi talebi

9

Kahramanmaraş'ta depremde yıkılan Manolya Apartmanı'na ilişkin davada ilk duruşma görüldü

10

Adana'da 15 firari hükümlü yakalandı