Adana'da 2 kişinin öldüğü silahlı saldırının 2 zanlısı tutuklandı

Adana

Adana'da 2 kişinin öldüğü silahlı saldırının 2 zanlısı tutuklandı

ADANA - Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde, 2 kişinin silahlı saldırıda öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Yunus Emre Mahallesi'nde 1 Aralık'ta Abdülsamet Ç. (14) ile akrabası Yusuf Ç'nin (22) motosikletle seyir halindeyken başka bir motosikletten tabancayla ateş açılması sonucu öldürülmesiyle ilgili aranan firari 2 zanlının kimliğini belirledi.

Ekipler, kent merkezindeki bir çiftlik evinde saklandıklarını tespit ettiği şüpheliler Y.D. (15) ve kuzeni İ.M.D'yi (17) yakalamak için adrese operasyon düzenledi.

Olayda motosikleti kullandığı öne sürülen İ.M.D'yi gözaltına alan ekipler, tabancayla ateş açtığı iddia edilen Y.D'yi de gizlendiği yatak odasındaki kıyafet dolabında yakaladı.

İki zanlı, Çocuk Şube Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Yunus Emre Mahallesi Süleyman Vahit Caddesi'nde 1 Aralık'ta motosikletle seyir halindeki Abdülsamet Ç. ile Yusuf Ç'ye, hareket halindeki bir motosiklette bulunan 2 kişi tarafından tabancayla ateş açılmıştı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Abdülsamet Ç. ile Yusuf Ç kurtarılamamış, kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlatılmıştı.



Bölgeden 9.12.2021 10:07:13 0

İlginizi Çekebilir

1

Sinemanın usta ismi Türkan Şoray "İyilik Korosu" ile sahneye çıktı

2

Basketbol: FIBA Şampiyonlar Ligi

3

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Antalya'da temaslarda bulundu

4

Antalyaspor, Kocaelispor maçının hazırlıklarını sürdürdü

5

Antalya'nın tescilli portakalları tanıtıldı

6

Mersin'de bir çiftçinin çamurlu ayakkabısını çıkararak markete girmesi kameraya yansıdı

7

Isparta'da 17 yaşındaki genç yazar 4. kitabını fuarda tanıtıyor

8

Antalya'yı merak eden Nevşehirli öğrenci, Milli Eğitim Müdürünün misafiri oldu

9

Antalyalı firma "şifalı bitkileri" 40 ülkeye ihraç ediyor

10

Osmaniye'de ilkokul öğrencileri limon kolonyası yaptı