Adana'da 24 ve 17 Yaş Altı Sualtı Hokeyi Türkiye Şampiyonası sürüyor

Adana

Adana'da 24 ve 17 Yaş Altı Sualtı Hokeyi Türkiye Şampiyonası sürüyor

ADANA - Adana'da, milli takım aday adayı kamp kadrosunun da belirleneceği 24 ve 17 Yaş Altı Sualtı Hokeyi Türkiye Şampiyonası devam ediyor.

Merkez Seyhan ilçesindeki Atatürk Yüzme Havuzları Kompleksi'nde dün başlayan organizasyona 19 kulüpten 345 sporcu katılıyor.

Milli takım aday adayı kamp kadrosunun da belirleneceği şampiyonada sporcular, başarılı sonuç için mücadele ediyor.

Organizasyon, 5 Mayıs Pazar günü sona erecek.

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Spor Koordinatörü İrfan Kara, AA muhabirine, buradaki performansların ardından 24 ve 17 Yaş Altı Sualtı Hokeyi Milli Takımı seçmeleri yapılacağını söyledi.

Su altı hokeyinin, federasyonun en başarı branşlarından olduğunu belirten Kara, şunları kaydetti:

"Bu organizasyonu 6 şehirden 19 kulübün katılımıyla gerçekleştiriyoruz. Organizasyon pazar günü son bulacak. 19 kulübün erkek ve kadın toplam 345 sporcusuyla organizasyonu gerçekleştiriyoruz. 30'a yakın hakemimiz, 15'e yakın organizasyon ekibimizle mükemmel bir organizasyonu gerçekleştirme içerisindeyiz. Buradan seçilecek sporcularla milli takım kampımız gerçekleştirilecek. Geniş katılımlı bir kampımız olacak. Buradan seçilecek sporcularımız, milli takım aday adayı kampına dahil olacak. Akabinde de kampta yapılacak testler sonucunda nihai kadro belirlenecek."



Spor 3.05.2024 16:45:13 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta sağanak etkili oldu

2

Hatay'da kadınların yaptığı süt reçeli sofraları süslüyor

3

Pozantı Belediye Başkanlığı Koşusu'nu jokeyliğini Halis Karataş'ın yaptığı "Kocaefe" kazandı

4

Kepez'e hayvan barınağı yapılacak

5

Bakan Kurum'dan Hatay ziyaretine ilişkin paylaşım:

6

Türk kültürüne ait motifler, Hasan ustanın 29 yıllık emeğine ilham veriyor

7

Adana'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan şüpheli tutuklandı

8

Türkiye'den yurt dışına sebzede en çok domates, salatalık ve biber tohumu gönderiliyor

9

Yapay zekayla oluşturulan sahte hasar görselleri, aynı teknolojiyle çözümleniyor

10

Bucak'ta emekli resim öğretmeni elektrik trafolarını süslüyor