Adana'da bir kişiyi alıkoyarak para istedikleri iddiasıyla 4 şüpheli tutuklandı

Adana

Adana'da bir kişiyi alıkoyarak para istedikleri iddiasıyla 4 şüpheli tutuklandı

ADANA (AA) - Adana'da bir kişiyi alıkoyarak para istediği iddiasıyla gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, şüpheliler Y.A. (27), U.A. (19), M.K. (19) ve F.A. (22) merkez Yüreğir ilçesi Doğankent Mahallesi'ndeki bir çiftlik evine götürdükleri Ahmet Aydın'dan (31) tabanca gösterip öldürmekle tehdit ederek 15 bin lira istedi.

Gece yarısından sabaha kadar alıkoyulan Aydın, nakit parası olmadığını evde bulunan altınlarını verebileceğini belirterek, şüphelilerden kurtulmaya çalıştı.

Zanlılar U.A. ve M.K. tarafından evine götürülen Ahmet Aydın, polisi arayarak yardım istedi.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, evin önündeki araçta bekleyen U.A. ve M.K'yi gözaltına aldı.

Polis, diğer zanlılar Y.A. ve F.A'yı da yaşanan kovalamaca sonucu bir ruhsatsız tabancayla yakaladı. Y.A'nın, zirai ilaçlama makinesi, su motoru, 10 ton portakal ve 4 ton limon hırsızlığı suçlarından arandığını belirledi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 zanlı, çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.



Yurt Dünya 8.12.2020 14:07:47 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da kamyonun çarptığı motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

2

Belediye Hizmetleri Projesi'nin toplam büyüklüğü 368 milyon avroya ulaştı

3

Kahramanmaraş'ta iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlu, "Şehit Aileleri Buluşması"nda konuştu:

5

Prof. Dr. Sözbilir Antalya'daki depremleri değerlendirdi:

6

Futbol: Trendyol 1. Lig

7

Kozan ilçesinde jandarma ekipleri öğrencilerle bir araya geldi

8

Deri sektörü paydaşları, Antalya'da bir araya geldi

9

Alanya'da yağış hayatı olumsuz etkiledi

10

Emisyonsuz araçlar için şarj istasyonları da yenilenebilir enerjiye yöneliyor