Adana'da bir kişiyi dövüp parasını gasbettikleri iddia edilen 6 şüpheli yakalandı

Adana

Adana'da bir kişiyi dövüp parasını gasbettikleri iddia edilen 6 şüpheli yakalandı

ADANA - Adana'da tartıştığı ev sahibini arkadaşlarıyla sokakta dövüp 8 bin lirasını aldığı öne sürülen şüpheli ve 5 arkadaşı gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Osman B. (22), 5 arkadaşıyla kira kontratı nedeniyle tartışma yaşadığı ev sahibi Salih T'nin (47) merkez Seyhan ilçesi Yeşilyurt Mahallesi'ndeki evinin sokağına gitti.

Araçlarını boş bir araziye park eden şüpheliler, kar maskesi takarak önünü kestikleri Salih T'yi darbetti. Salih T'nin üstündeki 8 bin lirayı alan zanlılar, daha sonra olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Bölgedeki güvenlik kameralarından zanlıların kimliklerini tespit eden ekipler, Osman B. ile Y.B (16), İ.Y (16), M.B (19), M.M (16) ve Görkem Ö'yü (19) gözaltına aldı.

Öte yandan şüphelilerin Salih T'yi darbetmesi bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.



Yurt Dünya 28.03.2025 13:14:58 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniyeli genç avukatlar kaza kurbanı: 3 ölü, 2 yaralı

2

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

3

Jandarma Uzman Çavuş Nurettin Yaşar şehadetinin 1. yılında Adana'da anıldı

4

7. Uluslararası Mersin Maratonu koşuldu

5

Bölgesel Amatör Lig

6

Serik'te 2 otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

7

Hatay’da milli sporcu, yamaç paraşütüyle süzüldüğü gökyüzünden sırt paraşütüyle indi

8

Red Bull Tetris Dünya Şampiyonu Türkiye'yi temsil eden Fehmi Atalar oldu

9

Serik’te minibüs sulama kanalına düştü

10

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bulut, Adana'da açıklama yaptı: