ADANA (AA) - Adana'da bosanma sürecindeki karisini biçakla yaralayan koca tutuklandi.
Merkez Çukurova ilçesinde önceki gün evlerinde çikan tartismada esi Dilek G'yi biçakladigi gerekçesiyle gözaltina alinan Hüseyin G'nin emniyetteki islemleri tamamlandi.
Süphelinin, ifadesinde, yaklasik 20 gündür ayri yasadiklarini, olay günü konusmak için bir araya geldiklerini, karisinin tartisma sirasinda kendisine hakaretlerde bulundugunu, bu sirada sinirlerine hakim olamayarak biçakladigini söyledigi ögrenildi.
Hüseyin G'nin, esini iki çocugunun gözü önünde biçakladigi, olaydan sonra sekizinci kattaki daireden asagiya indirip, "Allah rizasi için yardim edin" diyerek çevredekilerden yardim istedigi iddia edildi.
Zanli, Asayis Sube Müdürlügü Cinayet Büro Amirligi ekiplerince Adana Adli Tip Birimine götürülerek saglik kontrolünden geçirildi.
Daha sonra adliyeye sevk edilen süpheli koca çikarildigi nöbetçi sulh ceza hakimligince tutuklandi.
Bir kamu hastanesinde hemsire olarak görev yaptigi ögrenilen yarali Dilek G'in saglik durumunun ciddiyetini korugu belirtildi.
Güzelyali Mahallesi'nde Dilek G. ile bosanma asamasindaki esi Hüseyin G. arasinda evlerinde tartisma çikmis, tartisma sirasinda Dilek G'nin kocasi tarafindan biçaklandigi öne sürülmüstü.
Agir yaralanan ve özel bir hastaneye kaldirilan Dilek G, ilk müdahalenin ardindan Adana Sehir Egitim ve Arastirma Hastanesine sevk edilmis, süpheli Hüseyin G. ise polis ekiplerince gözaltina alinmisti.