Adana'da engelli gençlerin el sanatı eserleri sergilendi

Adana

Adana'da engelli gençlerin el sanatı eserleri sergilendi

ADANA (AA) - Adana'da engelli gençlerin el sanatı eserlerinden oluşan serginin açılışı gerçekleştirildi.

Atlas Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Derneği ile Seyhan Halk Eğitim Merkezi'nin iş birliğinde açılan sergide, engelli gençlerin 6 ayda yaptıkları 100'den fazla eser yer aldı.

Atlas Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Derneği binasındaki serginin açılış töreninde konuşan Başkan Zehra Eruçar, salgında spor yapamadıklarından dolayı çocukların sıkıntı yaşadığını söyledi.

Bu dönemde Seyhan Halk Eğitim Merkezi ile dernekte ortak el sanatları kursu açmaya karar verdiklerini ifade eden Eruçar, "Bu kurs, çocuklarımızın hem fiziksel gelişimlerine hem de duygusal olarak gelişimlerine yardımcı oldu. Bir şeyler üreterek topluma yararlı bireyler olduklarını ispatladılar. Çocukların sergimizi gördünüz muhteşem işler başardılar yeterli fırsat verilirse herkes her şeyi yapabilir." dedi.

Eruçar, serginin düzenlenmesinde katkısı olanlara teşekkür etti.

Konuşmanın ardından sergi kurdele kesilerek açıldı.



Bölgeden 28.06.2021 16:31:57 0

İlginizi Çekebilir

1

HDI Sigorta yenilenen işveren markası ile çalışan deneyimini güçlendiriyor

2

Mdgrup Osmaniyespor, Kırşehirspor 2-1 mağlup etti

3

Osmaniye Uluslararası Yarı Maratonu koşuldu

4

Osmaniye’de kontrolden çıkan minibüs devrildi: 1 yaralı

5

Bakan Kurum, Hatay'da, 455 bininci afet konutu teslimi öncesi incelemelerde bulundu

6

Antalya'da su kanalına düşen ineği itfaiye kurtardı

7

Emekli emniyet müdürü ve oğlu çavdar sapıyla sanatsal eserler ortaya koyuyor

8

Adana'da denizde kafes balıkçılığında ilk hasat ihracat için yapıldı

9

Düden Şelalesi dört mevsim ziyaretçi ağırlıyor

10

Hatay'da temel kazısında Geç Antik Çağ'a ait mozaik bulundu